Performanta extraordinara pentru CS Unirea Alba Iulia: Judoka Alexandru Sibisan - medalie de aur la Jocurile Francofoniei

Duminica, 06 August 2023, ora 09:15
91 citiri
Alexandru Sibisan, judoka legitimat la CS Unirea Alba Iulia si CSM Pitesti, a obtinut o performanta remarcabila la Jocurile Francofoniei, castigand medalia de aur la categoria de greutate - 90 de kilograme. Competitia s-a desfasurat pe continentul african, la Kinshasa, in Republica Democratica Congo, in perioada 28 iulie - 4 august. La finalul confruntarilor, gratie lui Alexandru, a cantat imnul national al Romaniei.
Sportivul nostru a avut o evolutie impresionanta pe parcursul competitiei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Inscrieri pentru Sarbatoarea "Ziua Femeii", la Blaj. Manifestarea va avea loc pe 8 martie, la Caminul Cultural din Tiur
Primaria municipiului Blaj invita doamnele pensionare la Sarbatoarea "Ziua Femeii". Manifestarea va ...
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...