Record national pentru Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia), la la proba de 35 km mars a Campionatului European de Mars disputat in Cehia

Marti, 23 Mai 2023, ora 16:01
137 citiri
Atleta Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, Ana Rodean, s-a clasat pe locul 12 la Campionatul European de Mars pe echipe, proba 35 de kilometri. Competitia s-a desfasurat duminica, 21 mai, la Podebrady, in Cehia.
Atleta Ana Rodean a terminat cursa cu timpii 2h59:18, reusind astfel sa doboare recordul national in proba de 35 de km mars. Astfel, acest rezultat nu reprezinta doar o clasare foarte buna la cea mai importanta competitie europeana, ci si un record national, obtinut de catre Ana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Inscrieri pentru Sarbatoarea "Ziua Femeii", la Blaj. Manifestarea va avea loc pe 8 martie, la Caminul Cultural din Tiur
Primaria municipiului Blaj invita doamnele pensionare la Sarbatoarea "Ziua Femeii". Manifestarea va ...
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...