Rezultat important pentru sectia de box, de la CS Unirea Alba Iulia: Pugilistul Fatan Luca Petru, medalie de argint la Cupa Romaniei la Cadeti, desfasurata la Drobeta Turnu Severin

Vineri, 20 Mai 2022, ora 15:24
202 citiri
Fatan Luca Petru, pugilist legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a castigat medalia de argint la Cupa Romaniei la Cadeti, desfasurata la Drobeta Turnu Severin.
Sportivul este pregatit de catre Andrei Daramus, boxer retras recent din activitate, care a inceput munca de antrenorat. Aceasta este, de altfel, prima medalie obtinuta de un sportiv pregatit de Andrei Daramus.
Boxerul are 14 ani si a concurat la categoria de greutate 66 de kilograme. Cupa Romaniei s-a desfasurat in sistem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana