Sambata, CS Ocna Mures - Unirea Alba Iulia, duelul formatiilor cu foame de puncte | Pe "Soda", "lanterna rosie" versus "alb-negri"

Vineri, 09 Octombrie 2020, ora 15:33
22 citiri
Pe Stadionul "Soda", doua formatii din judet, CS Ocna Mures si Unirea Alba Iulia, incearca, sambata, de la ora 15.00, sa cosmetizeze startul ratat de campionat, in derby-ul "de Alba" ce conteaza pentru runda a 5-a a esalonului tert.

Nou-promovata abordeaza confruntarea din postura neplacuta de "lanterna rosie", cu zero agoniseala in chimir, iar "alb-negrii" se plaseaza pe pozitia a 7-a, cu 3 puncte. Gruparea din Cetatea Marii Uniri vine dupa doua infrangeri la rand (2-3 cu Unirea Ungheni - in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea