Sase clasari pe podium pentru sportivii CS Unirea Alba Iulia la Campionatul National de Taekwondo desfasurat la Bucuresti

Miercuri, 14 Iunie 2023, ora 16:17
112 citiri
Sportivii CS Unirea Alba Iulia, condusi de instructorul Alin Moldovan, au obtinut sase clasari pe podium la Campionatul National de Taekwondo pentru Copii, Juniori Mici si Cadeti, desfasurat in 9-11 iunie la Bucuresti.
De asemenea, o performanta extraordinara a fost obtinuta de catre componentul nostru, Andrei Grapa. Acesta a fost desemnat cel mai bun din tara la categoria cadeti.
Rezultate CS Unirea Alba Iulia:
Jelea Eduard (categoria de greutate - 30 kg), junior mic - locul 1;
Grapa Andrei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...
Primaria Blaj scoate la licitatie trei loturi de pasune, in Tiur, Petrisat si Manarade. Pretul de pornire si calendar
Primaria Blaj scoate la licitatie trei loturi de pasune. Administratia locala organizeaza o ...