Sergiu Stefanescu (Volei Alba Blaj), in comisia juridica a CEV si observator european! Alegeri onorante pentru "Mica Roma", Alba si Romania!

Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 15:33
37 citiri
Motive de mandrie pentru sportul judetean! Sergiu Stefanescu (Volei Alba Blaj) a fost ales, recent, in Comisia Juridica a CEV, in plus oficialul din "Mica Roma" va avea si calitatea de observator al diverselor competitii de volei ce se vor desfasura pe "Batranul Continent".

Voleiul feminin a pus Blajul pe harta aprecierii la nivel european, iar ascensiunea clubului din Alba, ce va aniversa in 2021 un deceniu de la infiintare, a adus dupa sine si recunoasterea activitatii celor implicati in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea