Unirea Alba Iulia nu a mai disputat un meci oficial din noiembrie 2019 | "Suferim enorm din cauza intreruperii fotbalului", spune Ciprian Selagea, capitanul "alb-negrilor"

Duminica, 07 Iunie 2020, ora 15:33
20 citiri
Unirea Alba Iulia a disputat ultimul meci oficial in 30 noiembrie 2019, 3-0 pe "Cetate" cu SCM Zalau, in ultimul meci al turului Seriei a 5-a din Liga a 3-a!
In prima runda a returului gruparea din Cetatea Marii Uniri a pierdut la "masa verde" din cauza problemelor financiare, cu Viitorul Selimbar, ulterior campionatul a fost stopat din cauza pandemiei de coronavirus, iar FRF a decis sa inghete sezonul. Astfel, gruparea albaiuliana a devenit singura din judet la nivelul seniorilor ce nu a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea