Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nunta la Monaco: Printesa a incercat sa fuga de trei ori

Autor: Ana Ilie
Luni, 04 Iulie 2011, ora 13:55
13362 citiri
Nunta la Monaco: Printesa a incercat sa fuga de trei ori

Desi extravaganta nunta princiara de la Monaco a dat senzatia ca cei doi miri, Printul Albert, de 53 de ani, si Charlene Wittstock, de 33, sunt doi indragostiti care-si lega destinele si spera sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti, presa franceza a aflat ca fosta inotatoare sud-africana a incercat de trei ori sa fuga, inainte de casatorie.

Charlenear ar fi incercat chiar sa se refugieze in ambasada tarii sale la Paris, profitand de o proba pentru rochia de mireasa, scrie Telegraph. Oficialii Palatului i-au confiscat pasaportul si au convins-o sa ia parte totusi la casatorie.

"Cateva surse au confirmat ca s-a facut un aranjament intre viitoarea mireasa si mire", scria Le Journal du Dimanche. Scandalul miresei fugare intervine dupa ce mai multe surse de la Palat au confirmat ca Albert trebuie sa efectueze teste ADN deoarece cel putin o femeie sustine ca printul este tatal copilului ei. Albert a recunoscut deja doi copii din flori, un fiu de sase ani si o fata de 19.

Proaspatul cuplu de casatoriti trebuie sa plece marti intr-o luna de miere in Africa de Sud, tara de origine a miresei. Tentativele miresei de a scapa de nunta ar fi survenit dupa ce printul Albert a fost solicitat sa efectueze teste de paternitate - fiind vorba despre doi copii ilegitimi, unul deja nascut si un altul pe cale sa se nasca.

Sursele publicatiei franceze spun ca Charlene s-a refugiat in ambasada Africii de Sud, in mai, folosindu-se de o vizita la Paris, unde avea programata o proba pentru rochia de mireasa creata de casa Armani.

Ulterior, a mai incercat sa scape in timpul Grand Prix-ului de Formula 1 de la Monaco, si, in fine, saptamana trecuta, cand i s-a confiscat pasaportul in elicopterul care o ducea catre aeroportul din Nisa.

Surse din politie au confirmat ca pasaportul printesei a fost confiscat.

In acelasi timp, surse de la Palat au precizat ca: "ramane de vazut daca vreunul dintre copii este nascut in ultimii cinci ani, deoarece Charlene si Albert sunt oficial impreuna de cinci ani".

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Albert de Monaco nunta, #albert de monaco casatorie, #Charlene Wittstock fuga, #NUNTA PRINTULUI ALBERT DE MONACO, #Nunta regala Monaco, #nunta Monaco , #Charlene Wittstock