Final de drum pentru Alec Baldwin, după ce și-a ucis colega de platou de origine ucraineană

Joi, 25 Mai 2023, ora 12:16
8073 citiri
Final de drum pentru Alec Baldwin, după ce și-a ucis colega de platou de origine ucraineană
Alec Baldwin

Alec Baldwin a anunţat săptămâna aceasta încheierea filmărilor pentru westernul "Rust", la mai bine de un an şi jumătate de la moartea pe platourile de filmare a directoarei de imagine de origine ucraineană Halyna Hutchins.

„Ultima zi de filmare a Rust în Montana”, a scris el pe contul său de Instagram, împărtăşind o fotografie cu doi actori din film, Patrick Scott McDermott şi Frances Fisher.

„A fost un drum lung şi dificil”, a adăugat el. "Dar am ajuns astăzi la finalul parcursului. Bravo întregii echipe. Este un miracol". Alec Baldwin a reluat filmările la "Rust" în Montana în aprilie anul trecut.

În cazul în care se renunţă la procesul împotriva lui, actorul nu este exonerat. „Ancheta este activă şi în derulare”, au spus cei doi noi procurori care au preluat cazul în martie.

Ei îşi rezervă dreptul de a lua măsuri suplimentare dacă este necesar. Matthew, soţul Halynei Hutchins, în schimb, a abandonat în octombrie procesele pe care le iniţiase în civil împotriva lui Alec Baldwin. Suma înţelegerii nu a fost dezvăluită.

Acuzaţiile împotriva armurierului filmului, Hannah Gutierrez-Reed, acuzată şi ea de omor din culpă, sunt încă în curs. Potrivit poliţiei, ea a fost cea care a introdus muniţia în arma folosită de Alec Baldwin, în locul unui glonţ fals.

Pe 21 octombrie 2021, filmările la "Rust" s-au transformat într-o tragedie atunci când Alec Baldwin a îndreptat o armă care se presupunea că ar conţine doar gloanţe goale, dar al cărui proiectil real a ucis-o pe directoarea de imagine şi l-a rănit pe regizor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Condamnare la 18 luni de închisoare, în procesul legat de crima comisă de actorul Alec Baldwin
Condamnare la 18 luni de închisoare, în procesul legat de crima comisă de actorul Alec Baldwin
Hannah Gutierrez, armuriera de la filmările pentru westernul "Rust", a fost condamnată luni la un an şi jumătate de închisoare pentru moartea cineastei Halyna Hutchins, care a fost...
#Alec Baldwin, #Film, #final, #drum, #actor , #stiri externe