Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”

Marti, 23 Aprilie 2024, ora 18:04
2214 citiri
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei FOTO Facebook / Gabriela Firea

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici 24 de ore de la nominalizare.

Firea participat la lansarea a candidatului PSD-PNL la sectorul 2, Rareș Hopincă, unde a criticat actuala administrație și și-a exprimat încrederea că va reuși să strângă semnăturile necesare pentru candidatura la Capitală.

"Am fost şi sunt motivată să muncesc. (...) Acum avem o şansă în plus, dată fiind relaţia foarte bună pe care o vom avea, ca primari, cu Guvernul României, prin persoana domnului prim-ministru Marcel Ciolacu. Şi sunt convinsă că toţi membrii şi simpatizanţii noştri se vor mobiliza în această perioadă, nu doar pentru a strânge un nou rând de semnături, de această dată pentru candidatura mea şi a colegilor din Consiliul General, ci pentru a încerca să le explicăm bucureştenilor că, deşi timpul e foarte scurt, votul trebuie să fie unul util - un vot pentru curăţenia Capitalei, pentru un Bucureşti fără gropi, fără şobolani, fără parcuri neîngrijite, un Bucureşti în care să ne facă din nou plăcere să trăim, să muncim, nu doar să locuim", a declarat Gabriela Firea, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al Sectorului 2 din partea alianţei PSD - PNL.

Gabriela Firea a precizat că va candida pentru Primăria Capitalei "cu un gând optimist".

"Cu siguranţă intru (în competiţie - n.r.) cu gândul de a-i convinge pe bucureşteni că suntem soluţia corectă, soluţia bună, echipa social-democrată din Bucureşti, cu sprjinul Guvernului, cu sprijinul domnului prim-ministru, în echipă cu primarii de la sectoare. (...) Sunt absolut convinsă că împreună vom schimba faţa Capitalei. Ceea ce se întâmplă acum nu este o normalitate, nu se mai lucrează pe niciun şantier al Capitalei, toate obiectivele de infrastructură sunt închise. Bani au fost, fonduri au fost duble faţă de mandatul meu, dar banii au rămas nefolosiţi. Cred că cetăţenii au nevoie de primari care să facă rost de finanţare şi să aibă proiecte", a susţinut candidatul PSD pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Coaliția PSD-PNL a decis marți noapte, 23 aprilie, să renunțe la candidatura comună a medicului Cătălin Cîrstoiu și să revină la formula canidaților de partid separați, în persoana Gabrielei Firea pentru PSD și a lui Sebastian Burduja din partea PNL.

Quarterly Report - Editia 4

A reușit să-și recupereze Gabriela Firea electoratul de la Piedone? Analist: „Cred că va mai crește în sondaje”
A reușit să-și recupereze Gabriela Firea electoratul de la Piedone? Analist: „Cred că va mai crește în sondaje”
Ultimele sondaje de opinie pentru Primăria Capitalei o dau pe candidata PSD Gabriela Firea pe primele poziții, în unele dintre ele devansându-l pe Cristian Popescu Piedone. În acest context,...
Un sondaj realizat de experți americani dă peste cap calculele pentru Capitală. Cine câștigă Primăria și Consiliul General SURSE
Un sondaj realizat de experți americani dă peste cap calculele pentru Capitală. Cine câștigă Primăria și Consiliul General SURSE
Nicușor Dan rămâne în continuare pe locul 1, cu 27,6%, în timp ce pe locurile doi și trei au loc schimbări importante. Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, este cotat pe...
#alegeri 2024 romania, #PSD, #alegeri primaria Capitalei, #Gabriela Firea , #alegeri 2024