Miza majoră a PNL în 2024: ”Va garanta respectul de care se bucură România în Europa şi în lume”

Vineri, 08 Decembrie 2023, ora 20:57
2072 citiri
Miza majoră a PNL în 2024: ”Va garanta respectul de care se bucură România în Europa şi în lume”
În 2024, în România vor avea loc alegeri europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale FOTO Hepta

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a îndemnat pe liberali vineri, 8 decembrie, la implicare maximă pentru câștigarea alegerilor din 2024.

El a declarat la Slatina, la întâlnirea regională a aleşilor locali din Oltenia, că miza PNL în anul 2024 o reprezintă o guvernare liberală şi câştigarea alegerilor prezidenţiale iar rezultatul alegerilor europarlamentare va constitui un semnal important.

”Miza noastră este guvernarea liberală şi după 2024, o guvernare cu PNL vioara întâi, cu prim-ministru de la PNL. Miza noastră, şi aici vorbesc de o miză majoră pentru 2024, pentru PNL, o reprezintă, aşa cum au spus foarte corect şi colegii mei, preşedinţi de filială, câştigarea alegerilor prezidenţiale. Alegerile prezidenţiale câştigate de PNL, cu candidat preşedintele Partidului Naţional Liberal, în persoana domnului Nicolae Ciucă, va garanta drumul corect al României în Europa şi respectul de care se bucură România în Europa şi în lume”, a afirmat Lucian Bode.

Secretarul general al PNL i-a îndemnat pe aleşii locali ai partidului să se mobilizeze pentru campaniile de anul viitor şi a arătat că în Oltenia potenţialul de creştere al partidului este ”imens”.

”Anul 2024 trebuie să ne găsească foarte bine pregătiţi şi mobilizaţi pentru campaniile care vor urma. Aveţi un rol major în aceste confruntări şi ne bazăm pe expertiza şi pe ideile dumneavoastră, pentru că întotdeauna aţi rezonat cu societatea şi aţi ştiut să aduceţi în faţă teme de actualitate. Pentru PNL aleşii locali sunt motorul dezvoltării. Sunteţi cei care, prin rezultatele şi prin munca dumneavoastră, confirmaţi faptul că proiectul liberal de dezvoltare este cel mai valoros şi merită multiplicat în cât mai multe localităţi. Asta trebuie să faceţi aici, în Oltenia, să promovaţi proiecte de dezvoltare pentru că există un potenţial imens de creştere pentru PNL. Cu o organizare bună şi candidaţi buni veţi avea rezultatele la care vă aşteptaţi. Nu vă uitaţi că unii pozează deja în învingători doar pentru că au primari mai mulţi. Contează proiectele cu care veniţi în faţa alegătorilor şi calitatea oamenilor pe care îi propuneţi”, a spus Bode.

În opinia sa, alegerile europarlamentare reprezintă un semnal pentru celelalte alegeri şi pentru viitorul partidului.

”Am mai spus-o şi o repet, europarlamentarele vor fi un adevărat tur unu al alegerilor locale şi un prim semnal pentru cum se vor aşeza lucrurile la parlamentare şi chiar la prezidenţiale. De aceea, vă rog foarte mult să trataţi cu maximă responsabilitate şi cu implicare totală aceste alegeri, pentru că de rezultatul alegerilor europarlamentare îndrăznesc să spun că depinde într-o mare măsură destinul Partidului Naţional Liberal, pentru mulţi ani de acum înainte şi poate chiar şi destinul României. Spre deosebire de alţii, la alegerile din 2024 PNL are de partea lui o mulţime de realizări concrete”, a susţinut Bode.

Secretarul general al PNL a menţionat că pentru alegerile de anul viitor fiecare filială îşi va decide obiectivele, ce vor fi prezentate Biroului Politic Naţional.

Lucian Bode a mai spus că liberalii din Oltenia au de dus o ”bătălie istorică” şi în bugetul pentru anul viitor vor continua investiţiile în regiune.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ciolacu vrea ca lista pentru PE să fie deschisă de o femeie, independentă de PSD şi PNL. Decizia luată pentru alegerile europarlamentare
Ciolacu vrea ca lista pentru PE să fie deschisă de o femeie, independentă de PSD şi PNL. Decizia luată pentru alegerile europarlamentare
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, 21 februarie, că propunerea sa este ca lista de europarlamentare să fie deschisă de o femeie care să fie independentă de cele două partide, PSD...
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Modificările pe care guvernanții le-au făcut în privința calendarului de alegeri trebuie și puse în aplicare de către autoritățile locale în lunile care urmează. În luna martie începe...
#alegeri 2024 romania, #alegeri prezidentiale, #alegeri europarlamentare, #miza PNL presedintie, #lucian bode , #stiri Lucian Bode