Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 18:25
3724 citiri
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Candidat la prim[rie b[tut cu biciul FOTO captură video

Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi acordul pentru acest lucru.

Spiritele s-au încins când fratele primarului actual a mers în locul de unde Dan Braga, candidatul PSD la Primăria Brădeni și fotograful angajat ridicau drona cu care făceau filmările. Candidatul la primărie susține că atât el, cât și fotograful, a fost lovit cu biciul de către fratele primarului, scrie oradesibiu.ro

"În timp ce îmi lansam video-ul de lansare cu un coleg de la Sibiu, la poartă la mine a venit familia primarului Liviu Modoi, împreună cu fratele lui și cu doi consăteni. Ne-au chemat la poartă și de aici a început tot scandalul. Au început să mă lovească pe mine și pe colegul meu cu biciul, să ne adreseze injurii, amenințări cu moartea și insistau să treacă peste polițiști ca să ne bată. Nu îmi este frică de ei, nu îmi este frică de ceea ce fac. Sunt dispus să merg până unde este nevoie. Îmi doresc mult să scăpăm, noi ca și comună, noi ca și familie, de astfel de oameni. Nu este prima dată. De doi ani sunt amenințat în continuu de el. Pe unde mă întâlnește îmi adresează injurii, amenințări cu moarte, cum o să fiu lovit, cum o să văd ce o să pățesc, că o să rămân în scaun cu rotile. Încă are un foarte mare sprijin politic", a spus Dan Braga, într-un videoclip postat pe Facebook.

Primarul comunei Brădeni, Liviu Modoi, susține că el nu se afla la locul incidentului la momentul respectiv. Mai mult, afirmă că, provocat și nervos de cele întâmplate, fratele său l-a lovit cu biciul pe fotograf, nu pe Dan Braga.

"Duminică a fost un târg de animale la Brădeni, unde era toată lumea. Dan Braga a adus un băiat să îl filmeze pentru campanie. Au ridicat drona deasupra casei părinților și a fratelui meu din satul Țeline. Nu știu de ce au filmat curtea lor. Soția fratelui meu l-a sunat să vină acasă că cineva filmează de o jumătate de oră curtea. Ei filmau de la distanță, din capul satului. Fratele meu a sunat la poliție și a mers la Brădeni, la poartă la Braga. A întrebat dacă e normal să i se filmeze în curte, după care, provocat și nervos, i-a dat două bice celui care filma", a spus edilul din Brădeni.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv amenințare.

"La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, prin apel 112, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au fost solicitați să intervină în localitatea Brădeni, pentru aplanarea unui scandal între patru persoane. La locul incidentului, polițiștii au constatat că doi localnici ar fi intrat într-un conflict cu alți doi bărbați, pe motiv că unul dintre aceștia din urmă ar fi utilizat o dronă pentru a filma localitatea Brădeni, fără a solicita acordul locuitorilor ale căror imobile și curți fuseseră filmate. Discuțiile contradictorii dintre cele patru persoane au degenerat în acte de violență și amenințări, fără a necesita intervenție medicală la momentul producerii incidentului".

"Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Quarterly Report - Editia 4

Tragedie în județul Sibiu. O copilă de 15 ani și-a luat viața într-o anexă a casei în care locuia
Tragedie în județul Sibiu. O copilă de 15 ani și-a luat viața într-o anexă a casei în care locuia
O adolescentă, în vârstă de 15 ani s-a sinucis miercuri, 29 mai, în anexa unui imobil din localitatea Şura Mare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean...
”Minune” într-un sat din Iași: Icoana dintr-o troiță a fost înlocuită cu un poster electoral cu chipul primarului
”Minune” într-un sat din Iași: Icoana dintr-o troiță a fost înlocuită cu un poster electoral cu chipul primarului
Incidentul a avut loc în satul Cotârgaci, din comuna Bălțați, județul Iași. Localnicii au descoperit cu stupoare că icoana dintr-o troiță din zonă a fost înlocuită cu un poster...
#alegeri 2024 romania, #candidat Primarie, #batut cu biciul, #Sibiu , #alegeri 2024