Cătălin Drulă cere un program național pentru oprirea mafiei politice: ”Eu ştiu cum se face, am început asta la Ministerul Transporturilor”

Duminica, 19 Mai 2024, ora 13:05
2528 citiri
Cătălin Drulă cere un program național pentru oprirea mafiei politice: ”Eu ştiu cum se face, am început asta la Ministerul Transporturilor”
Liderul USR, Cătălin Drulă FOTO Facebook/USR

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a acuzat PSD și PNL că au cuplat mafiile la bugetele locale în toată țara, lucru care blochează modernizarea localităţilor din România.

„Trebuie sa decuplăm mafiile de la bugete locale. Eu ştiu cum se face, am început asta la Ministerul Transporturilor în cele doar opt luni în care USR a fost la guvernare. Trebuie să avem un program naţional de oprit mafia. În toată ţara avem metode mafiote de a lucra. Nu asta e politica. O mare mafie condusă de doi nimeni - Ciolacu şi Ciucă. E încă democraţie în România şi noi, alianţa Dreapta Unită, o să o apărăm”, a afirmat Cătălin Drulă, la Bistriţa, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Preşedintele USR a avertizat că mafiile sponsorizate din bani publici de PSD şi PNL duc România la faliment pe modelul Greciei.

„Este dezastru economic. Suntem campioni la inflaţie în Europa. Guvernul PSD-PNL a făcut o gaură în bugetul ţării care se adânceşte încontinuu şi ne duce într-un faliment de tipul Greciei. Liderii PSD şi PNL sunt compleţi rupţi de realitate. Este incredibil că aceste politici economice dezastruoase au fost făcute de PNL, un partid care nu mai are nicio legătură cu liberalismul. România are ministrul de finanţe de la PNL care anunţă creşteri de taxe de pe o lună pe alta. Până acum, niciun guvern nu a avut tupeul să introducă creşteri de fiscalitate în octombrie cu aplicare la 1 noiembrie. Guvernarea PSD-PNL înseamnă abuzuri, economie în frânare, toate perspectivele macro economice sunt înfricoşătoare”, a mai explicat Drulă.

George Simion: „99,9% sunt candidat la prezidențiale”. Ce n-a mers în strategia AUR pentru alegeri VIDEO
George Simion: „99,9% sunt candidat la prezidențiale”. Ce n-a mers în strategia AUR pentru alegeri VIDEO
George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor a fost invitatul ultimei ediții din rubrica „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre rezultatele AUR la alegerile de pe 9...
Jumătate de milion de români au votat degeaba. Voturile nule au crescut cu două treimi din 2019 în 2024
Jumătate de milion de români au votat degeaba. Voturile nule au crescut cu două treimi din 2019 în 2024
Aproape 500.000 de voturile nule au fost înregistrate la alegerile din 9 iunie. 5,1% din voturi au fost anulate în 2024, în creștere față de cifra din 2019, când doar 2,89% din voturi au...
#alegeri 2024, #alegeri locale 2024, #catalin drula usr, #mafie, #program national , #alegeri 2024
  1. Clotilde Armand aruncă săgeți spre șeful AEP: ”Bine că n-a fost Toni Greblă la Munchen, că ne fura vreo două goluri”
  2. Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
  3. Nicolae Ciucă surprinde: ce făcea președintele PNL în timp ce Marcel Ciolacu urmărea România - Ucraina de pe Allianz Arena - FOTO
  4. În ce măsură se poate repeta scenariul Iliescu-Vadim la alegerile prezidențiale din 2024: „Se poate crea o stare de spirit negativă”
  5. Noi rezultate la alegerile locale. Cum se poziționează PSD față de PNL
  6. PNL, gata să trădeze PSD. În speranța că va da viitorul preşedinte, ar putea trece în opoziție SURSE
  7. BEC a respins cererea de renumărare a voturilor în orașul Constanța, dar și în trei județe din țară
  8. Optimism în USR după rezultatele slabe la alegeri: ”Vom reporni partidul cu toată forţa”. Noi informații despre viitoarea conducere
  9. Lucian Bode nu scapă de decizia de plagiat: ”A pierdut, definitiv, cel de-al doilea proces” FOTO
  10. Opinie: Îl vrea Ciolacu pe Geoană prezidențiabil?