Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”

Luni, 22 Aprilie 2024, ora 19:56
2564 citiri
Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Dan Barna, vicepreşedinte USR FOTO Facebook/Dan Barna

Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat luni, 22 aprilie, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care credeau în democraţie şi în drumul european al României ”a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură”, fiind ”aruncat sub patul PSD”.

Dan Barna a spus, în discursul susţinut în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită din Prahova, că mesajul care trebuie transmis electoratului este acela de a nu se lăsa păcălit încă o dată de PSD şi PNL, punctând că PNL este ”un partid care nu mai există”.

”Astăzi, dacă ne uităm la această coaliţie, la această coabitare, la această comasare, la Partidul Comunist Român, pardon... Comasat Român, la PCR, vedem o încercare de a mai prosti încă o dată România. Pesediştii le-au luat peneliştilor aproape 200 de primari deja şi o să ia în continuare. (...) Orice vot dat PNL e un vot pentru PSD şi Marcel Ciolacu. (...) PNL-ul a murit aşa cum îl ştiau cei care credeau în democraţie, în libertate, în drumul european al României, a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD. (...) Asta este miza acestui 9 iunie - să nu ne mai predăm încă o dată pesedismului şi penelismului care scufundă această ţară”, a afirmat vicepreşedintele USR.

În context, el a arătat că Alianţa Dreapta Unită este cea care aduce speranţa în aceste alegeri.

De asemenea, Dan Barna a vorbit despre modul în care ţara este condusă de actuala guvernare.

”Nu vă mai lăsaţi păcăliţi de o guvernare care ne-a dus pe locul I în Europa la inflaţie, de o guvernare care ne duce pas cu pas spre modelul de guvernământ din Belarus şi nu spre Europa, de o guvernare în care judecătorii CCR se duc cu căciula în mână în birourile PSD-ului din Parlament şi ni se explică că ăsta este un lucru de normalitate, o guvernare în care păcănelele devin o industrie importantă a economiei şi care sunt protejate de Ciolacu care a promis în fel şi chip că va rezolva problema şi a băgat un bluf în Parlament ca să arunce praf în ochi, o guvernare care taxează bolnavii, o guvernare care nu ştie cum să mai simplifice viaţa hoţilor de lemne, o guvernare care prăbuşeşte această ţară zi cu zi şi care ne spune acum că nu a venit Apocalipsa, că ne-a zis Ciolacu zilele trecute. Pentru că perspectiva lui este că atâta timp cât nu ajungem ca Argentina, să mergem cu sacoşe de bani ca să cumpărăm nişte pâine sau nişte lapte, putem avea în continuare încredere în ei. O guvernare în care pur şi simplu vedem o comasare disperată de salvare a PNL-ului, un partid care nu mai există, pentru că liberalismul adevărat este în această sală, este reprezentat de Dreapta Unită”, a mai afirmat vicepreşedintele USR.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
George Simion, preşedintele AUR, le-a spus nemţenilor că nu sunt extremişti şi nu iau puterea prin forţă. În schimb, el a adăugat că acum avem mai mulți ”stăpâni” și că ”toată...
#alegeri 2024, #Dan Barna USR, #PNL, #Klaus Iohannis presedinte , #alegeri 2024