Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”

Vineri, 19 Aprilie 2024, ora 17:55
2275 citiri
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă (AUR) candidează la Primăria Brașov FOTO Facebook/ Dan Tănasă

Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă.

Acesta a declarat că AUR prezintă românilor în aceste alegeri locale singura soluţie pentru a scăpa de blatul PSD-PNL-USR de la nivelul Braşovului, conform comunicatului de presă al partidului.

„Obiectivul filialei AUR Braşov este acela de a câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov şi Primăria Municipiului Braşov. În acest moment braşovenii au de ales între o ciorbă reîncălzită pusă în marmită de către PSD şi PNL sau omul lui Veştea la Primăria Braşov, Allen Coliban. În mod evident, la ora actuală în Braşov, funcţionează foarte bine blatul USR cu PSD şi cu PNL. Judeţul este foarte bine împărţit între clanurile mafiote, între PNL, PSD şi USR, iar braşovenii sunt puşi în situaţia de a alege răul cel mai mic. Iată că, la Braşov, anul acesta braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic, nici la judeţ, nici la municipiul Braşov”, a spus Tanasă.

El a făcut „un apel către toate forţele, către toate vocile care s-au săturat de partidul stat PSD – PNL, care s-au săturat de dezamăgirea reprezentată de USR, care a pus batista pe ţambal la Braşov şi stă într-o linişte asurzitoare la aceeaşi masă cu PSD şi PNL, toate forţele politice care sunt dispuse să facă ceva pentru viitorul municipiului şi al judeţului Braşov, îi aşteptăm să discutăm despre viitorul judeţului”.

„Despre viitorul Braşovului vom discuta cu specialiştii, care până acum i-au lăsat pe alţii să facă politică la Braşov, şi vedem modul în care au făcut-o: au dărâmat fabrici şi în locul lor au pus supermarketuri şi mall-uri”, a afirmat Dan Tanasă, candidatul AUR pentru Primăria Municipiului Braşov”, a mai precizat deputatul AUR.

Potrivit acestuia, AUR vine în faţa oamenilor pentru a le prezenta singura soluţie pentru a scăpa de blatul PSD-PNL-USR de la nivelul Braşovului.

„Şi judeţul Braşov, ca şi foarte multe alte judeţe, este capturat de două clanuri mafiote, numite generic partide politice, care şi-au împărţit zonele ca pe nişte feude. Nu îl deranjează nimeni pe Coliban la municipiul Braşov de trei ani şi jumătate. Singura realizare a lui Coliban în acest mandat a fost aceea de a inaugura o grădiniţă pe care nici măcar nu a iniţiat-o el. Mandatul lui Allen Coliban la Primăria Braşov se remarcă prin blatul abject cu gruparea infracţională PNL-PSD. Noi le oferim românilor o alternativă. Nu trebuie să votaţi răul cel mai mic anul acesta”, a declarat Dan Tanasă.

Quarterly Report - Editia 4

Liderul UDMR cere explicații după ce PNL s-a aliat cu AUR la Satu Mare într-o campanie al cărei mesaj este "Să luptăm împotriva maghiarilor!"
Liderul UDMR cere explicații după ce PNL s-a aliat cu AUR la Satu Mare într-o campanie al cărei mesaj este "Să luptăm împotriva maghiarilor!"
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a cerut din nou o reacție publică din partea liberalilor cu privire la o alianța electorală din județul Satu Mare, vineri, 24 mai. Hunor spune că PNL și AUR...
"Nu putem avea o relaţie". Cu ce îl amenință candidatul liberal Sebastian Burduja pe Nicușor Dan
"Nu putem avea o relaţie". Cu ce îl amenință candidatul liberal Sebastian Burduja pe Nicușor Dan
Dacă nu acceptă să participe la o dezbatere electorală, Nicușor Dan nu va mai fi susținut de liberali, în eventualitatea obţinerii unui nou mandat, a anunţat luni, 27 mai, în şedinţa...
#alegeri 2024, #alegeri locale 2024, #Dan Tanasa AUR , #alegeri 2024