Un nou protest pentru renumărarea voturilor de pe 9 iunie, organizat în Piața Victoriei. Ce transmit organizatorii participanților

Sambata, 15 Iunie 2024, ora 18:05
2306 citiri
Un nou protest pentru renumărarea voturilor de pe 9 iunie, organizat în Piața Victoriei. Ce transmit organizatorii participanților
Susținătorii lui Clotilde Armand, protest la AEP și în fața Guvernului FOTO captură video

Pe Reddit s-a anunțat un nou protest pentru a determina autoritățile să renumere voturile în urma scrutinului din 9 iunie. Manifesteția are loc în Piața Victoriei din București, sâmbătă seara de la ora 20.00.

„Azi ne vedem de la 20:00, în Piața Victoriei, ca să cerem renumărarea corectă a voturilor și rezolvarea neregulilor din acest proces electoral, potrivit G4Media.

Câteva aspecte organizatorice:

Veniți la protest cu vuvuzele, fluiere și megafoane. E nevoie să fim cât mai zgomotoși. Strigați, huiduiți, aplaudați. Ajută mult că suntem prezenți – cu cât suntem mai implicați și mai vocali, cu atât atragem mai multă atenție.

POSTAȚI ȘI PE TIKTOK! Cine are, rugămintea e să distribuiți imagini/ clipuri de la protest pe rețea! Acolo-i un mediu bun să răspândim informația.

VENIȚI ÎN FAȚĂ! Orice idei de sloganuri; idei să activăm mulțimea, aveți – veniți în față și spuneți-ne! Noi vom fi acolo cu portavocea să amplificăm mesajul colectiv.

Tot azi, de la 16 până la 20, va fi un protest în sprijin pentru Palestina, tot în Piața Victoriei. Noi ne adunăm de la 20 DOAR pentru cauza noastră. Vă invit pe cei care vă strângeți de la 16 și vă regăsiți în cauza anti-fraudă electorală să rămâneți în Piață – noi ne continuăm lupta! NU VOR EXISTA ASOCIERI ÎNTRE CELE DOUĂ PROTESTE!

DAȚI SHARE, LUME! Notificați presa, influencerii; chemați-va prietenii, familia, colegii, dușmanii. Ne vedem acolo!”

Organizatorii precizează că nu au nicio legătură cu protestul pentru Palestina: „Cauza noastră este una distinctă, vom avea pancarte și mesaje doar în privința cauzei noastre. Noi ne strângem de la 20:00”.

Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost alături de președintele Klaus Iohannis, în calitate de șef al Senatului României, la Washington, în contextul Summitului NATO. Liderul liberalilor...
De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
Politica românească trece de ceva ani printr-o criză a liderilor. Partidele de astăzi nu par să mai aibă în fruntea lor oamenii carismatici care să adune voturi prin simpla lor apariție...
#alegeri 2024, #protest Piata Victoriei, #renumarare voturi alegeri , #Alegeri locale 2024
  1. Iohannis tras la răspundere de USR după ce a lipsit la dineul șefilor de stat din NATO. "A mers în vacanţă la Neptun/Dispreţ faţă de români"
  2. Iohannis retrimite în Parlament Legea care îi obliga pe prosumatori să achiziționeze baterii de stocare
  3. Mureșan: „Ursula von der Leyen are întreaga susținere a PPE”. De ce voturi dispune pentru un nou mandat la șefia Comisiei VIDEO
  4. Dîncu: ”Ciolacu este foarte blând cu miniștrii”. Liderul PSD preconizează remanieri în această toamnă
  5. Iohannis ar putea intra în cursa pentru șefia Comisiei Europene, dacă Ursula von der Leyen nu obține voturile necesare SURSE
  6. Șoșoacă, primul discurs în Parlamentul European: ”Am băgat frica în ei”. Metsola i-a cerut de mai multe ori să încheie VIDEO
  7. Toți producătorii de energie din țară, băgați de urgență în ședință de ministrul Sebastian Burduja
  8. Conflict în PSD. Un fost secretar de stat îl acuză pe Claudiu Manda pentru demiterea sa din Guvern și pierderea funcției de viceprimar la Craiova: „M-a făcut magistral”
  9. Cine îi înlocuiește pe Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Diana Șoșoacă și Claudiu Tîrziu în Senatul României
  10. Mircea Geoană la 5 ani de la desemnarea ca adjunct NATO: „Mă pregătesc cu ambiţie pentru următorul capitol al carierei mele”