Șeful PSD îi avertizează pe politicienii aflați în campanie: ”Administraţia nu trebuie să aibă culoare politică / Cine trece linia roșie trebuie sancționat”

Vineri, 17 Mai 2024, ora 19:05
1644 citiri
Șeful PSD îi avertizează pe politicienii aflați în campanie: ”Administraţia nu trebuie să aibă culoare politică / Cine trece linia roșie trebuie sancționat”
Șeful PSD Marcel Ciolacu îi avertizează pe politicienii aflați în campanie FOTO Facebook/Marcel Ciolacu

Aflat la Piatra-Neamţ pentru semnarea contractului pentru noul spital judeţean din județ, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a tras un semnal de alarmă pentru toți cei aflați în campanie pentru alegerile locale din iunie.

El a declarat, vineri, 17 mai, că administraţia nu trebuie să aibă culoare politică, afirmând că aceia care trec "linia roşie" şi nu respectă acest lucru trebuie sancţionaţi.

"Administraţia nu trebuie să aibă culoare politică. Democraţia înseamnă alegeri libere, este dreptul fiecăruia de a alege şi de a fi ales. Campaniile electorale ţin de regulă 30 de zile. Cetăţenii niciodată nu trebuie să sufere în urma deciziilor luate de către competitori. (...) Şi în timpul campaniei, şi înainte şi după, prioritatea sunt cetăţenii. Este inadmisibil, este o linie roşie pe care niciodată noi, politicienii, nu trebuie să o trecem. Este inadmisibil să iei decizii de a bloca anumite investiţii, mai ales investiţii în sănătate, în educaţie, în infrastructura mare doar pentru un interes electoral. Acest lucru nu se face, pentru că întotdeauna după campania electorală există viaţă, şi există comunicare şi există viitor, indiferent de cel care pierde sau care câştigă. (...) Arătaţi cartonaşul roşu celor care au depăşit linia roşie şi au încercat să blocheze proiectele de suflet", a afirmat Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a participat, vineri, 17 mai, la semnarea de către ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ion Asaftei, a contractului pentru noul Spital Judeţean Neamţ.

Spitalul va costa circa 1,68 miliarde lei, va avea trei corpuri de clădire interconectate şi va fi desfăşurat pe 67.000 de metri pătraţi.

George Simion: „99,9% sunt candidat la prezidențiale”. Ce n-a mers în strategia AUR pentru alegeri VIDEO
George Simion: „99,9% sunt candidat la prezidențiale”. Ce n-a mers în strategia AUR pentru alegeri VIDEO
George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor a fost invitatul ultimei ediții din rubrica „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre rezultatele AUR la alegerile de pe 9...
Ciolacu nu crede că Toni Greblă trebuie demis de la AEP, după haosul de la vot. „Înțeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe și demnitate”
Ciolacu nu crede că Toni Greblă trebuie demis de la AEP, după haosul de la vot. „Înțeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe și demnitate”
Marcel Ciolacu a declarat vineri, 14 iunie, că nu consideră că ar fi nevoie de demisia preşedintelui AEP, Toni Greblă, în urma acuzațiilor de fraudă la vot, dar că va face o evaluare la...
#alegeri 2024, #alegeri locale 2024, #Marcel Ciolacu PSD, #linie rosie, #sanctiuni , #stiri Marcel Ciolacu
  1. Reacția USR, după ce a fost etichetat drept partid „marxist" de către Rareș Bogdan / Care sunt șansele de împăcare cu Dacian Cioloș
  2. Cum se fură voturi în 2024: „Au apărut noi metode”
  3. Un birou electoral din Costineşti a cerut anularea alegerilor. BEC nu a luat încă o decizie
  4. Nicolae Ciucă îl trage de mânecă pe partenerul de guvernare Marcel Ciolacu. "Ar trebui să aibă puţină smerenie"
  5. O comisie de votare din Botoșani a recunoscut public că a inversat rezultatul alegerilor într-un sat. Pe cine au dat vina pentru eroare
  6. Nici n-a câștigat bine al doilea mandat că Nicușor Dan se gândește deja la următorul. "Îmi doresc și un al treilea"
  7. George Simion: „99,9% sunt candidat la prezidențiale”. Ce n-a mers în strategia AUR pentru alegeri VIDEO
  8. "Mandat european pentru ultrașii de dreapta români"
  9. Clotilde Armand, ironizată de cel care a învins-o în alegeri. George Tuță: "Următoarea etapă este să-i dea în judecată pe cetățeni că nu au votat cu ea"
  10. Reacția AEP după cererile de demisie ale președintelui Toni Greblă: "Numărarea voturilor sau centralizarea rezultatelor nu intră în atribuţiile noastre"