O nouă demisie în USR, după rezultatele slabe de la alegeri: ”A fost o lecție dură”

Marti, 11 Iunie 2024, ora 13:59
5822 citiri
O nouă demisie în USR, după rezultatele slabe de la alegeri: ”A fost o lecție dură”
Viorel Băltărețu FOTO Facebook/ Viorel Băltărețu

Deputatul Viorel Băltărețu și-a anunțat demisia din fruntea organizației USR Cluj Napoca, după rezultatul slab obținut la alegerile locale.

Într-o postare pe Facebook, acesta a subliniat că rezultatul alegerilor a fost ”o lecție dură”.

”Dragi clujeni, alegerile s-au încheiat, dar munca mea continuă.

Rezultatul alegerilor la Primărie nu a fost unul bun și mi-l asum în întregime. Am făcut o campanie corectă, o campanie concentrată pe soluții. Mai am de învățat, fără îndoială. E o lecție dură, din care voi învăța. Ca atare, îmi dau demisia din poziția de Președinte al Filialei locale USR Cluj-Napoca.

Pe de altă parte, mă bucur că eforturile tuturor celor implicați în campanie au dat roade bune în Consiliul Local Cluj-Napoca. USR a obținut rezultate mai bune decât în mandatul anterior. Colegii noștri vor continua să muncească la fel ca până acum. Oamenii ăștia buni au reușit, din opoziție, să propună proiecte cerute de clujeni, unele fiind deja demarate. Am mare încredere că vor avea rezultate bune și de aici înainte.

Îi voi ajuta cu tot ce pot, ca până acum. Vom face echipă bună pentru Cluj.

În ce privește activitatea mea de parlamentar, continui mandatul și rămân concentrat pe marile proiecte ale Clujului. Rămân onest și incoruptibil.

Lupt în continuare pentru ce contează pentru clujeni. Am muncit mult în acești patru ani să conving autoritățile să miște din loc proiecte trase pe linie moartă sau care se mișcau cu încetineala exasperantă a birocrației românești.

Asta continui să fac. Și vă țin la curent, ca până acum.

Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați votat! Mulțumesc echipei USR Cluj pentru tot efortul din ultimele luni. Lupta anti-sistem nu e ușoară, dar e mai necesară ca oricând.

Îmi păstrez încrederea în muncă și onestitate. Continui să fiu acolo unde e mai mare nevoie”, a scris deputatul pe Facebook.

Băltărețu a luat doar 5,76% din voturi în cursa la primărie, potrivit Clujulpolitic.ro.

Luni, și Cătălin Drulă a anunțat că renunță la șefia USR, în urma rezultatelor slabe obținute la alegerile locale și europarlamentare.

Rareș Hopincă este noul primar al Sectorului 2 din București. BEC respinge cererea lui Radu Mihaiu
Rareș Hopincă este noul primar al Sectorului 2 din București. BEC respinge cererea lui Radu Mihaiu
Candidatul PSD-PNL, Rareș Hopincă a câștigat Primăria Sectorului 2 din București și această victorie se confirmă după ce BEC a respins cererea de anulare a alegerilor, depusă de...
Doi bărbați au intrat în casă peste un milionar în criptomonede, din Cluj-Napoca. L-au bătut, după care au fugit
Doi bărbați au intrat în casă peste un milionar în criptomonede, din Cluj-Napoca. L-au bătut, după care au fugit
Un milionar în criptomonede din Cluj-Napoca a fost atacat de hoți noaptea trecută. Cei doi indivizi mascați au intrat în apartamentul său, l-au bătut, dar au fugit când bărbatul a strigat...
#alegeri locale 2024, #demisie usr, #viorel baltaretu, #Cluj Napoca , #Alegeri locale 2024
  1. AEP intervine în scandalul acuzațiilor de fraudă la vot. Care este diferența voturilor nule față de alegerile precedente
  2. Președintele Italiei la București: Ținem foarte mult ca România să intre pe deplin în spaţiul Schengen
  3. Eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan, reales în funcţia de vicepreşedinte al grupului PPE din Parlamentul European
  4. Iohannis: Prezidenţialele pot fi în septembrie-noiembrie. Dacă se vrea altceva, trebuie schimbată legislaţia şi este târziu
  5. Mircea Geoană ar fi folosit însemnele NATO pentru a se promova drept candidat la alegerile prezidențiale
  6. Un lider PNL cere plecarea PSD din Guvern și reluarea colaborării cu USR, inclusiv la prezidențiale: „Candidatul trebuie să fie anti-PSD”
  7. Klaus Iohannis, despre funcțiile înalte la nivelul UE: Nu este posibil ca vreun stat membru să fie ignorat. Dacă s-ar întâmpla, ar trebui corectat
  8. Iohannis anunță când va da lămuriri despre candidatura sa la NATO după ce și-a pierdut complet sprijinul. “Un non-răspuns și o amânare”
  9. Ciolacu anunță alocări record pentru educație și sănătate: ”Avem cel mai mare buget din istorie”
  10. Rareș Hopincă este noul primar al Sectorului 2 din București. BEC respinge cererea lui Radu Mihaiu