Ironie fină din partea lui Ciolacu la adresa lui Nicușor Dan. "Nu are curaj să vină singur într-un studio să se vadă cu doamna Firea"

Joi, 23 Mai 2024, ora 22:44
2497 citiri
Ironie fină din partea lui Ciolacu la adresa lui Nicușor Dan. "Nu are curaj să vină singur într-un studio să se vadă cu doamna Firea"
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea FOTO Hepta

Pentru ca nu a acceptat să participe încă la o dezbatere televizată împreună cu candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, Nicușor Dan, actualul edil, este aspru criticat de șeful PSD, premierul Marcel Ciolacu.

"Primarul Nicuşor Dan ce-a făcut în aceşti ani? S-a luptat cu... cum îi cheamă? Spune o companie, nu ai voie companii, spune un nume, aia e mafia! (...) Dacă vrea domnul Nicuşor doar cu doamna Firea nu e nicio problemă, să spună fiecare ce a făcut, au fiecare câte un mandat. Îl văd pe domnul Nicuşor că nici măcar atâta curaj nu are, să se vadă cu o doamnă într-un studio, să spună fiecare, nu să ajungă la înjurături sau la ce se mai întâmplă prin Parlament, să spună fiecare... nu am vorbit cu doamna Firea, dar îmi asum: Dacă domnul Nicuşor nu are curaj să vină singur să stea cu doamna Firea, poate să o ia de mână şi pe doamna Clotilde. (...) Nu vreţi ca bucureştenii şi românii, în general, când pun ştampila să cunoască adevărul?", a afirmat liderul PSD joi seară, la România Tv.

El a susţinut că realizările din Capitală nu aparţin primarului general, ci unora dintre primarii de sector.

"Nu are nicio empatie pentru oameni, nu are nicio calitate administrativă acest om. El nu comunică. Ce vedem, realizări prin Bucureşti, sunt realizările anumitor primari din sectoare", a adăugat Ciolacu.

Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
Bătălia mare dintre cei doi candidați principali la șefia Sectorului 2 pare să se tranșeze. După ce Radu Mihaiu a cerut renumărarea voturilor în mai multe secții invocând fraude, se pare...
Noi rezultate la alegerile locale. Cum se poziționează PSD față de PNL
Noi rezultate la alegerile locale. Cum se poziționează PSD față de PNL
PSD a obţinut 34,94% dintre mandatele de primar în urma alegerilor de duminica trecută, arată rezultatele parţiale transmise luni seară, 17 iunie, de Biroul Electoral Central (BEC). PNL a...
#alegeri locale 2024, #NIcusor Dan, #Gabriela Firea, #dezbatere televizata , #Alegeri locale 2024
  1. Clotilde Armand aruncă săgeți spre șeful AEP: ”Bine că n-a fost Toni Greblă la Munchen, că ne fura vreo două goluri”
  2. Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
  3. Nicolae Ciucă surprinde: ce făcea președintele PNL în timp ce Marcel Ciolacu urmărea România - Ucraina de pe Allianz Arena - FOTO
  4. În ce măsură se poate repeta scenariul Iliescu-Vadim la alegerile prezidențiale din 2024: „Se poate crea o stare de spirit negativă”
  5. Noi rezultate la alegerile locale. Cum se poziționează PSD față de PNL
  6. PNL, gata să trădeze PSD. În speranța că va da viitorul preşedinte, ar putea trece în opoziție SURSE
  7. BEC a respins cererea de renumărare a voturilor în orașul Constanța, dar și în trei județe din țară
  8. Optimism în USR după rezultatele slabe la alegeri: ”Vom reporni partidul cu toată forţa”. Noi informații despre viitoarea conducere
  9. Lucian Bode nu scapă de decizia de plagiat: ”A pierdut, definitiv, cel de-al doilea proces” FOTO
  10. Opinie: Îl vrea Ciolacu pe Geoană prezidențiabil?