Atac josnic al unei judecătoare, după ce Dominic Fritz a fost reales primar la Timișoara: „Bună dimineața din Gayșoara!”

Marti, 11 Iunie 2024, ora 16:11
13369 citiri
Atac josnic al unei judecătoare, după ce Dominic Fritz a fost reales primar la Timișoara: „Bună dimineața din Gayșoara!”
Judecătoarea Adriana Stoicescu Foto: Facebook/Adriana Stoicescu

Adriana Stoicescu, judecătoare la Curtea de Apel Timişoara a avut din nou o izbucnire homofobă și intolerantă la adresa minorităților sexuale, după ce Dominic Fritz a obținut un nou mandat la Primăria Municipiului Timișoara.

În ultimii ani, judecătoarea s-a făcut remarcată prin pozițiile sale extremiste, dar și prin atacurile sale la adresa luptei-anticorupție.

Potrivit De Banat, Adriana Stoicescu nu a fost niciodată chemată la CSM pentru a da explicații în legătură cu atacurile homofobe.

„Bună dimineața din Gayșoara! Să avem o săptămână plină de curcubeu si lupte cu „dujmani” imaginari! Cine pleacă ultimul să stingă lumina ca să salveze planeta și să dezlege bichonu’….. Desigur, acesta este un pamflet. Orice asemănare cu realitatea este întâmplătoare…”, a scris judecătoarea Adriana Stoicescu pe Facebook.

Important de știut e faptul că problema minoritățile sexuale (LGBT) a fost folosită și pe timpul campaniei electorale, cu discurs denigrator, de contracandidații lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Câștigătorii marilor orașe. Cine a ieșit învingător la primăriile de sector, potrivit ultimelor date
Câștigătorii marilor orașe. Cine a ieșit învingător la primăriile de sector, potrivit ultimelor date
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că peste 9 milioane de români au fost duminică, 9 iunie, la vot pentru alegerile locale, iar prezența a depășit 50%. În unele din...
Alegeri locale 2024. Primarul orașului în care a început Revoluția: "Este poate cel mai important vot din '89 încoace"
Alegeri locale 2024. Primarul orașului în care a început Revoluția: "Este poate cel mai important vot din '89 încoace"
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz (USR), a votat duminică, 9 iunie, la alegerile locale și europarlamentare și a subliniat importanța exercițiului democratic de anul acesta. Edilul spune că...
#alegeri locale 2024, #judecatoare, #atac, #Dominic Fritz primar, #Timisoara, #homofobie, #lgbt, #rezultate alegeri , #Alegeri locale 2024
  1. Susținătorii lui Clotilde Armand, protest la AEP și în fața Guvernului. Cer renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1 VIDEO
  2. Dominic Fritz: ”Avem responsabilitatea să dăm țării un președinte adevărat. Domnul Geoană nu este o alternativă la PSD”
  3. Diana Șoșoacă "este finanțată de ruși", susține în România un fost președinte al Parlamentului European. Senatoarea l-a amenințat cu tribunalul
  4. UDMR deține majoritatea în Consiliul Județean Satu Mare după numărarea voturilor. Câte posturi de consilieri are AUR
  5. La Sectorul 2 sunt dovezi clare de fraudă la numărarea voturilor, susține Dominic Fritz, candidat la șefia USR. "Vedem tăcere şi bagatelizare"
  6. Reacția ministrului de Interne Cătălin Predoiu după ce Partidul REPER i-a cerut demisia
  7. REPER cere demiterea conducerii AEP și a lui Cătălin Predoiu pentru "vicierea rezultatelor alegerilor din 9 iunie"
  8. S-a decis renumărarea voturilor la două secții din Brașov, după plângerea făcută de primarul Coliban
  9. PNL nu se sperie de Geoană. "Odată ce ajungem în turul doi, alegerile sunt câştigate"
  10. PNL face Congres pentru desemnarea candidatului la președinție, dar numele lui este deja cunoscut. "Am fi foarte încântaţi ca PSD să-l susţină"