Candidatul cu cele mai mari șanse la Primăria Sectorului 2. Cât de mulțumiți sunt bucureștenii de actualul edil SONDAJ

Miercuri, 05 Iunie 2024, ora 09:18
3394 citiri
Candidatul cu cele mai mari șanse la Primăria Sectorului 2. Cât de mulțumiți sunt bucureștenii de actualul edil SONDAJ
Persoană care votează FOTO Pexels

Un sondaj recent realizat la nivelul Sectorului 2 din București arată creşterea pe care Rareș Hopincă, candidat PSD-PNL, o are față de actualul primar, Radu Mihaiu (USR), în competiția pentru Primăria Sectorului 2.

Conform datelor colectate de Epsilon Poll, Rareș Hopincă are un avans de 6 procente în fața lui Mihaiu, candidat din partea ADU, și se află pe un trend ascendent în ceea ce privește intenția de vot.

De asemenea, coaliția PSD-PNL conduce la intenția de vot, cu 46,5%, urmată de alianța dreptei (ADU) cu 32,4%. Luând în calcul mandatele redistribuite, Alianța PSD-PNL își asigură astfel o majoritate confortabilă în Consiliul Local al Sectorului 2, datele sondajului 15 mandate din 27.

Nemulțumirile bucureștenilor din Sectorul 2

Sondajul a fost realizat de Epsilon Poll și s-a desfășurat online cu 3.112 respondenți, în perioada 31 mai-2 iunie. Mecanismele de ponderare și analiză a datelor se bazează pe programare Machine Learning, antrenat anterior pe seturi de date succesive de la nivelul Sectorului 2, având o marjă de eroare la nivelul întregului eșantion de ±3.5%, la un nivel de încredere de 90%.

Conform sondajului realizat de Epsilon Poll, aproximatix 50% dintre alegători consideră că Sectorul 2 merge într-o direcție greșită și foarte greșită, iar 61% dintre aceștia sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de activitatea primarului Radu Mihaiu.

Cetățenii care trăiesc în Sectorul 2 consideră că principalele trei probleme din comunitatea lor sunt parcările (25%), curățenia (22%), spațiile verzi şi locurile de joacă pentru copii (17%).

Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
Clotilde Armand, primarul în funcție al Sectorului 1, a anunțat marți, 16 iulie, că a cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1 din data de 9 iunie, în urma...
Ucrainenii vor pace, dar nu în condițiile puse de Moscova. La ce nu vor să renunțe cei mai mulți dintre intervievați SONDAJ
Ucrainenii vor pace, dar nu în condițiile puse de Moscova. La ce nu vor să renunțe cei mai mulți dintre intervievați SONDAJ
Ucrainenii vor pace, dar nu în condițiile puse de Putin, relevă un sondaj de opinie realizat la sfârşitul lunii iunie a anului acestuia și dat publicității luni, 15 iulie, la Kiev. Cu...
#alegeri locale 2024, #sondaj, #Primaria Sectorului 2, #rares hopinca, #radu mihaiu , #Alegeri locale 2024
  1. Imagini compromițătoare cu subprefectul PSD din Călărași. A fost fotografiat în chiloți, beat și pictat pe față VIDEO FOTO
  2. Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
  3. Reacția lui Ciolacu la declarațiile lui Dîncu despre remanierea Guvernului: "Data viitoare aș aprecia să știu dinainte"
  4. Vasile Bănescu, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Icoana nu este o armă, ci o fereastră prin care privești și ești privit" VIDEO
  5. Adina Vălean, un europarlamentar care merită urmărit. Portretul făcut româncei de o renumita publicație americană
  6. Ce câștiguri a obținut ministrul Alexandru Rafila la bursă. Creșterile acțiunilor la două companii i-au umflat conturile
  7. Sebastian Burduja, pus la punct de către Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: „Tânăra generație de politicieni trebuie să oprească furtul generației bătrâne"
  8. Eugen Tomac, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Subuman, expresia a ceea ce vrea Rusia să aducă în Europa"
  9. O nouă modă a fost lansată după tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Fanii candidatului au început să facă asta: „Aproape și-a dat viața pentru SUA"
  10. Diana Șoșoacă, dată afară din Parlamentul European. A zbierat și și-a pus botnița: „Ați omorât oameni!" VIDEO