USR pierde toate primăriile de sector. PSD+PNL anunță victoria și la Sectorul 2: „Suntem în față cu peste 1.000 de voturi"

Autor: Dan Stan
Luni, 10 Iunie 2024, ora 14:53
7113 citiri
USR pierde toate primăriile de sector. PSD+PNL anunță victoria și la Sectorul 2: „Suntem în față cu peste 1.000 de voturi"
Colaj cu candidații la Primăria Sectorului 2 din București

Semnal de alarmă pentru conducerea USR: partidul pare că rămâne fără primării la nivelul Bucureștiului, cu excepția PMB, unde l-a susținut pe Nicușor Dan. Sectorul 1 ar fi fost pierdut de către Clotilde Armand, iar Radu Mihaiu ar fi pierdut Sectorul 2.

Rareș Hopincă, susținut de PSD+PNL, se află pe primul loc în preferințele bucureștenilor din Sectorul 2, cu 43,78%.

„Suntem în față cu peste 1.000 de voturi, luând în calcul și secțiile care nu s-au închis, însă știm cum stau voturile acolo. Așteptăm încheierea procesului electoral. Nu mai blocați secțiile, să terminăm număratul voturilor! Cetățenii Sectorului 2 vor decide următorul primar. Nu are sens să blocăm procesul și oamenii să sufere”, a transmis acesta.

Lupta pentru Primăria Sectorului 2 se dă între Rareș Hopincă, cu un rezultat, la acest moment de 43,78%, și Radu Mihaiu, cu 42,01%.

Cum arată rezultatele de la europarlamentare

În ceea ce privește alegerile europarlamentare, lucrurile sunt destul de clare. Potrivit rezultatelor parțiale, în baza actualizării de la ora 11:00 - luni, PSD+PNL consemnează 52%, AUR 16%, ADU 8%. SOS ar urma să treacă pragul, cu 5%.

George Simion (AUR) și Cătălin Drulă (USR) au acuzat PSD+PNL de fraudarea voturilor.

Rareș Hopincă este noul primar al Sectorului 2 din București. BEC respinge cererea lui Radu Mihaiu
Rareș Hopincă este noul primar al Sectorului 2 din București. BEC respinge cererea lui Radu Mihaiu
Candidatul PSD-PNL, Rareș Hopincă a câștigat Primăria Sectorului 2 din București și această victorie se confirmă după ce BEC a respins cererea de anulare a alegerilor, depusă de...
Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
Bătălia mare dintre cei doi candidați principali la șefia Sectorului 2 pare să se tranșeze. După ce Radu Mihaiu a cerut renumărarea voturilor în mai multe secții invocând fraude, se pare...
#alegeri locale 2024, #primarii sector, #USR, #Primaria Sectorului 2, #rares hopinca , #Alegeri locale 2024
  1. Ce nume noi și care sunt personajele controversate care ajung în Parlamentul European. Aleșii vor câștiga peste 7.000 de euro pe lună
  2. Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
  3. Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
  4. Prima promisiune a Elenei Lasconi, ca prezidențiabil. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Ce șefi de stat o inspiră
  5. Elena Lasconi pregătește revoluție în USR: "Ei au adus aici partidul". Drulă și Barna, primele nume de pe "lista neagră"
  6. Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
  7. Mizele privind data alegerilor prezidențiale. PNL și PSD, ping-pong între avantaje și dezavantaje
  8. Rezultatele alegerilor au declanșat haosul într-un oraș din vestul țării. Conducătorii primăriei și-au dat demisia, iar câștigătorii nu se grăbesc să preia puterea
  9. Cum va arăta USR în era Lasconi: ”Dacă vrei să fii relevant în spațiul public, trebuie să arăți că ai câștigat o luptă”
  10. Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”