Un nou candidat la prezidențiale își face apariția. „Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”

Sambata, 15 Iunie 2024, ora 18:19
6270 citiri
Un nou candidat la prezidențiale își face apariția. „Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”
Urnă de vot FOTO /Pexels

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă, 15 iunie, candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Sloganul său de campanie este „Un preşedinte pentru cei care n-au avut un preşedinte”.

”Nu mi-a fost uşor să iau această decizie. Este o decizie foarte grea, înseamnă o mare responsabilitate. (…) Nu m-am gândit de mult timp să iau această decizie să îmi lansez candidatura la Preşedinţia României. (…) Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”, a precizat el.

Cu această ocazie, a fost organizată, alături de Coaliţia pentru Preşedinte, o dezbatere având ca subiect atribuţiile viitorului preşedinte al României, aşa cum sunt ele consfinţite de Legea supremă a ţării.

Totodată, Pavelescu şi-a prezentat propriul proiect prezidenţial, cu care intenţionează să intre în cursa pentru funcţia supremă în stat.

”Este un proiect unic. Este o viziune despre România de ieri, România de azi şi România de mâine şi nu este vorba despre vorbe, este vorba numai despre fapte”, a menţionat el.

”De astăzi naţiunea ştie că are nevoie de un preşedinte al ei, care să ţină cu poporul, format la şcoala celui mai important partid din istorie, partidul întregitor al ţării şi partidul martirilor – un preşedinte pentru cei care nu au avut preşedinte”, a conchis Pavelescu.

Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
Elena Lasconi a promis „revoluție" în USR, după ce partidul a fost scufundat la sub 10%, sub comanda lui Dan Barna, Dacian Cioloș, iar apoi a lui Cătălin Drulă. Primărița de la...
Ciolacu este convins că președinte va fi candidatul PSD. Cum explică amânarea anunțului privind posibila intrare în cursa pentru Cotroceni
Ciolacu este convins că președinte va fi candidatul PSD. Cum explică amânarea anunțului privind posibila intrare în cursa pentru Cotroceni
Marcel Ciolacu nu s-a decis încă dacă va candida pentru Cotroceni. Premierul a declarat vineri, 12 iulie, că PSD îi creează oportunitatea de a candida la Preşedinţia României, dar decizia...
#alegeri prezidentiale 2024, #candidati alegeri prezidentiale, #PNTCD , #alegeri prezidentiale 2024
  1. Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
  2. Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
  3. Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
  4. „Înaltă trădare!". Diana Șoșoacă cere punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis
  5. Cei mai anoști prezidențiabili din perioada postcomunistă
  6. De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
  7. Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
  8. ”Guvernul Ciolacu a făcut cadou fiecărui copil născut în 2024 o datorie suplimentară de 1.342 de euro”. Acuzațiile USR
  9. Promisiunea făcută de Franța României: ”Poate conta pe sprijinul nostru deplin”
  10. Anunțul premierului după tragedia de pe Jepii Mici: ”Nu toți urșii sunt criminali”