Diana Șoșoacă visează la președinție: ”Am nevoie să stau în Parlamentul European câteva luni” VIDEO

Vineri, 21 Iunie 2024, ora 17:21
2380 citiri
Diana Șoșoacă visează la președinție: ”Am nevoie să stau în Parlamentul European câteva luni” VIDEO
Diana Sosoaca FOTO: Facebook

Senatoarea Diana Șoșoacă, mai nou europarlamentar S.O.S. România, a declarat vineri, 21 iunie, într-un live pe Facebook, că va dezvălui în Parlamentul European „toate mizeriile din Parlamentul României”. De asemenea, a dat mai multe indicii că va candida la alegerile prezidențiale.

Filmarea a fost postată pe pagina publică de Facebook a eurodeputatului Luis Lazarus, care se afla alături de Diana Șoșoacă la Bruxelles, fiind ales pe listele formațiunii SOS România, potrivit Antena 3.

Diana Șoșoacă a lăsat să se înțeleagă că numele ei se va regăsi pe buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale de la sfârșitul acesui an.

„Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să știe toată lumea de mizeriile și de scursurile din Parlamentul României (...) Pentru ce a făcut (George) Simion cu 'te agresez sexual, scroafo', își lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat și de discriminarea la care am fost supusă, de jigniri și de insulte...Bravo mie că sunt grasă, mă! Știți câte grase sunt aici? Bravo nouă! Sunt mândră că sunt grasă și reprezint toate grasele din lumea asta (...) Noutatea: pentru prima dată în patru ani, o să am și eu birou (...) Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv niște probleme. Pe urmă o să ne ocupăm de altă poziție”, a spus Șoșoacă din fața Parlamentului European.

Luis Lazarus a venit cu o completare pentru declarațiile Dianei Șoșoacă, spunând că „venim la președinție”.

SOS România, partidul Dianei Șoșoacă, a înregistrat un scor național de 5,03% la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Drept consecință, șefa formațiunii politice, Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au căpătat câte două mandate de eurodeputați.

Diana Șoșoacă, fără „familie” europeană după refuzul suveraniștilor formați de AfD. Ce alternative au europarlamentarii SOS România: „Asta a fost tot”
Diana Șoșoacă, fără „familie” europeană după refuzul suveraniștilor formați de AfD. Ce alternative au europarlamentarii SOS România: „Asta a fost tot”
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, SOS România a reușit să obțină două mandate de europarlamentari. Cei doi reprezentanți ai partidului sunt Diana Șoșoacă și Luis Lazarus....
Diana Șoșoacă, respinsă de extremiștii din Parlamentul European, care au format un grup de dreapta. S-au opus parlamentarii maghiari
Diana Șoșoacă, respinsă de extremiștii din Parlamentul European, care au format un grup de dreapta. S-au opus parlamentarii maghiari
Partidul Alternativa pentru Germania (AfD) și-a unit miercuri forțele cu alte partide de extremă dreapta din Europa pentru a forma un al treilea grup de extremiști de dreapta în Parlamentul...
#alegeri prezidentiale 2024, #Diana Sosoaca, #Parlamentul European , #Stiri Diana Sosoaca
  1. Opulența unui bugetar de lux. Toni Greblă încasează 4 pensii speciale și salariu de premier
  2. Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
  3. Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
  4. Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
  5. „Înaltă trădare!". Diana Șoșoacă cere punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis
  6. Cei mai anoști prezidențiabili din perioada postcomunistă
  7. De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
  8. Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
  9. ”Guvernul Ciolacu a făcut cadou fiecărui copil născut în 2024 o datorie suplimentară de 1.342 de euro”. Acuzațiile USR
  10. Promisiunea făcută de Franța României: ”Poate conta pe sprijinul nostru deplin”