Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Alegeri / alegeri 2024
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre prioritățile unui viitor mandat la Primărie, dar și despre obiectivele pe care ar fi sperat să le realizeze, dar nu a reușit. De asemenea, edilul de la ...
Burduja vrea să reformeze Poliția Locală dacă e ales primar al Capitalei: "Ordinea și siguranța publică Nu există aşa cum ar trebui"
Luni, 20 Mai 2024, ora 19:57 - Burduja vrea să reformeze Poliția Locală dacă e ales primar al Capitalei: "Ordinea și siguranța publică Nu există aşa cum ar trebui"
Alegeri / alegeri 2024
Prima acţiune pe care ar face-o Sebastian Burduja, dacă va câștiga alegerile pentru București, va fi despre ordinea şi siguranţa publică. El a precizat că trebuie reformată Poliţia...
Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Luni, 20 Mai 2024, ora 18:08 - Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Alegeri / alegeri 2024
Bilanţul real al mandatului actualului edil, Nicuşor Dan, este egal cu zero, a declarat luni, 20 mai, într-o conferinţă de presă, candidatul PNL pentru funcţia de primar general al...
Cum au cheltuit banii partidele în primele zile de campanie. Candidații care au deschis larg „buzunarele”
Luni, 20 Mai 2024, ora 17:17 - Cum au cheltuit banii partidele în primele zile de campanie. Candidații care au deschis larg „buzunarele”
Alegeri / alegeri 2024
Reprezentanţii Expert Forum au analizat datele legate de finanţarea campaniei electorale, publicate de către AEP, pe 16 mai. Astfel, pentru alegerile europarlamentare au fost înregistrate...
Nicușor Dan oferă noi detalii despre sumele cheltuite în campania electorală: ”Am împrumutat de la banca la care am cont”
Luni, 20 Mai 2024, ora 13:24 - Nicușor Dan oferă noi detalii despre sumele cheltuite în campania electorală: ”Am împrumutat de la banca la care am cont”
Alegeri / Alegeri locale 2024
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a oferit luni informații suplimentare despre finanțarea campaniei sale pentru un al doilea mandat. Cei mai mulți bani au fost strânși în precampanie și...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate Secțiunea de față este dedicată știrilor din categoria: Alegeri.

Această zonă va concentra cele mai noi știri, evenimente din categoria - Alegeri, materiale multimedia și cât mai multe informații relevante categoriei - Alegeri.

Ziare.Com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri care pot fi incluse în categoria - Alegeri sau in celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.Com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Top stiri din Politic