Basescu despre EBa: Eu nu i-am dat acest procent, am pregatit-o pentru mai putin

Duminica, 07 Iunie 2009, ora 22:21
2138 citiri
Basescu despre EBa: Eu nu i-am dat acest procent, am pregatit-o pentru mai putin
Foto: Reuters

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca el nu miza pe procentul obtinut de fiica sa la alegerile pentru Parlamentul European in estimarile de la iesirea de la urne si a spus ca "a pregatit-o" pentru un scor mai mic.

"Eu nu i-am dat acest procentaj, sincer sa fiu. Am pregatit-o tot timpul pentru mai putin si i-am spus ca este doar un exercitiu", a spus el, intrebat cum comenteaza rezultatul obtinut de Elena Basescu.

Presedintele a refuzat sa raspunda la intrebarea daca PD-L ar fi obtinut un rezultat mai bun daca fiica sa nu ar fi candidat.

"Nu ma puneti sa fac aprecieri despre partide. Ati observat ca toata campania nu am facut asa ceva, de ce vreti acum?", le-a raspuns el ziaristilor. Basescu a spus ca nu se va duce la PD-L si a adaugat ca vrea sa o convinga pe Elena sa iasa impreuna cu familia in oras.

Basescu a declarat ca rezultatele prezentate deocamdata la scrutinul pentru PE reprezinta "niste estimari" si ca trebuie "sa mai asteptam, mai ales ca ultimele doua ore nu sunt masurate".

"Copii, va multumesc mult pentru sprijinul pe care l-ati dat fiicei mele! Ati facut ce nu am putut eu sa fac", le-a spus Basescu membrilor echipei de campanie.

Elena Basescu i-a prezentat tatalui sau biroul din sediul de campanie si obiectele expuse pe rafturi, printre care o papusa de lemn de la Cetatea Neamtului si o sticla de vin din anul in care s-a nascut, pe care primit-o de la Cramele Recas. Presedintele a stat apoi de vorba cateva minute cu membrii echipei de campanie in biroul Elenei Basescu.

Presedintele Traian Basescu sosit la sediul de campanie al fiicei sale in momentul anutarii exit-poll-urilor. Seful statului a venit la volanul autoturismului Dacia.

"Am venit sa-mi iau copilul acasa!", a spus Traian Basescu razand cand a intrat in sediul de campanie al Elenei Basescu, pus la dispozitie de Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Basescu EBa procent, #EBa alegeri europarlamentare, #europarlamentare 2009 , #alegeri europarlamentare 2009