Boc: Orice vot util inseamna un vot pentru PD-L

Duminica, 17 Mai 2009, ora 11:52
1361 citiri
Boc: Orice vot util inseamna un vot pentru PD-L

Premierul Emil Boc le-a prezentat duminica colegilor din PD-L, la Timisoara, o strategie de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, si anume, "orice vot util inseamna un vot pentru PD-L".

Liderul PD-L a participat duminica la lansarea candidatilor PD-L in Banat, unde le-a reamintit oamenilor ca democrat-liberalii sunt un partid care face parte din Partidul European Popular, care are membri care decid, nu care sunt in Opozitie, printre care Jose Manuel Barroso, Nicolas Sarkozy, Angela Merkel si altii.

"Dragi colegi trebuie sa le spunem romanilor sa merga la vot in sapte iunie. Trebuie sa le spunem romanilor sa nu isi iroseasca votul pentru ca un vot util inseamna un vot pentru PD-L. Sa le dam argumetne romanilor ca PD-L are cea mai buna lista, printre care si oameni din societate civila care au venit la noi, cum ar fi Cristian Preda, Traian Ungureanu", a declarat premierul.

Emil Boc a precizat ca PD-L este singurul partid care are un program politic pentru alegerile europarlamentare, iar prioritatile sunt libera circulatie a romanilor, adoptarea monedei euro in 2014 si eliminarea mecanismului de supraveghere pe Justitie.

"Vom castiga alegerile pentru ca asta este spiritul PD-L, un spirit apropiat de cetatean. Aceste alegeri au un specific aparte ele pentru prima data vor da sansa romanilor sa isi aleaga pentru cinci ani de zile. Oferta noastra ofera un program politic axat pe ceea ce au nevoie romanii.

Sa circulam liberi in toata Europa, Romania sa adere la moneda euro, deoarece statele europene care au moneda euro trec mult mai usor peste criza economica, si sa sa eliminam mecanismul de cooperare si verificare pe justitie impus o data cu aderarea la UE", a precizat premierul.

Emil Boc este de parere ca prin solidaritate cu Uniunea Europeana putem depasi mult mai usor aceasta criza cu care ne confruntam.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Boc, #alegeri europarlamentare, #lansare candidati, #europarlamentare 2009 , #alegeri europarlamentare 2009