Crin Antonescu: Romania e in pragul unui dezastru (Video)

Joi, 07 Mai 2009, ora 17:16
2465 citiri
Crin Antonescu: Romania e in pragul unui dezastru (Video)

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi, cu ocazia lansarii candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca Romania este in pragul unui dezastru, iar Guvernul si presedintele nu fac decat sa o impinga si mai tare inspre acolo.

"Romania e in pragul unui dezastru! Avem un Guvern care a luat la ultima rectificare bugetara 800 de milioane de lei de la Educatie, de la profesori si le-a redistribit pentru actiuni publicitare catre proaspat-infiintatul Minister al Turismului", a atacat presedintele PNL.

El a mai spus ca atat Guvernul, cat si presedintele Romaniei nu fac decat sa incerce sa treaca legi pe furis si sa ia masuri benefice lor si clietelei lor, nu poporului roman.

"Avem un Guvern si un presedinte care doresc sa treca pe furis Codurile fara ca societatea sa le cunoasca", a mai spus Antonescu.

Orban: Eurocampania reprezinta pentru PNL si startul pentru prezidentiale

La randul sau, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat si el ca eurocampania reprezinta si startul la prezidentiale pentru impunerea unui alt sef al statului, Crin Antonescu.

"Am incredere in candidatii PNL. Ganditi-va ca aceasta campanie pentru PE este si startul campaniei prezidentiale in care nu avem decat o solutie, ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie actualul presedinte al PNL, Crin Antonescu", a afirmat Orban.

Pe de alta parte, Orban a mai mentionat ca spera ca aceasta campanie pentru PE sa marcheze semnalul prin care Romania intra cu adevarat in UE, iar romanii sa devina cu adevarat europeni. Potrivit liderului PNL, campania pentru PE nu consta numai in a-i convinge pe romani sa voteze cu PNL, ci este o campanie prin care PNL, un partid "cu vocatie europeana", va impinge Romania catre UE.

Partidele de la guvernare nu stiu decat sa ia ce nu li se cuvine

Prim-vicepresedintele PNL a subliniat ca reprezentantii partidului sunt chemati din nou sa promoveze valorile Uniunii Europene intr-o Europa a valorilor liberale.

"Trebuie sa transmitem aceste idei europene intr-o societate romaneasca dominata de o clasa politica in mare parte neeuropeana, cu doua-trei partide de guvernare care stiu sa minta, stiu numai sa ameninte, sa santajeze, sa fure, sa ia ceea ce nu li se cuvine", a afirmat Orban.

Liderul PNL a atras atentia ca liberalii trebuie sa produca si o reforma morala, prin care sa se demonstreze ca romanii pot veni la vot si fara sa li se ofere "cadouri ilegale", ci pentru a vota pentru ideile, valorile, principiile care au construit Europa.

Prim-vicepresedintele PNL si-a exprimat convingerea ca PNL va avea capacitatea de a demonstra romanilor ca pot duce "raspunderea unei politici a responsabilitatii", a dezvoltarii, ca partidul este capabil sa duca Romania la nivelul de dezvoltare a statelor europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Orban, #alegeri europarlamentare, #start alegeri prezidentiale , #alegeri europarlamentare 2009
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
Pe unde trece securistul Basescu se alege praful, Rouen e cea mai buna dovada!!!
Poza gelu
gelu
rank 1
Pe unde trece securistul Basescu se alege praful, Rouen e cea mai buna dovada!!!