EBa: S-a dorit ca presedintele Romaniei sa aiba un copil cu care sa-i fie rusine

Luni, 08 Iunie 2009, ora 10:29
3255 citiri
EBa: S-a dorit ca presedintele Romaniei sa aiba un copil cu care sa-i fie rusine

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, sustine ca a fost o tinta a presei si ca jurnalistii romani au incercat sa ii puna amprenta de agramata.

"Imaginea mea este foarte departe de cea pe care mi-a fabricat-o presa si in aceasta campanie electorala s-a vazut. Au incercat sa-mi puna amprenta de agramata, de persoana inculta, de persoana care nu stie sa-si sustina pozitia si ideile" a declarat Elena Basescu intr-un interviu la RFI.

Mezina sefului statului a tinut sa precizeze ca in aceasta campanie electorala a demonstrat ca a fost tinta presei.

"Am dovedit cu ajutorul acestei campanii electorale ca am fost pur si simplu o tinta. S-a dorit ca presedintele Romaniei sa aiba un copil cu care sa-i fie rusine. Dar nu a fost asa", a mai declarat Elena Basescu.

In legatura cu greselile gramaticale care au facut-o celebra, Elena Basescu a declarat ca acestea au fost mici ezitari de inceput.

"Au fost ezitari de inceput, dar ce spuneti de candidati la alegerile prezidentiale si presedinti de partid care spun "serviciuri". A spus Elena Basescu "succesuri", dar Elena Basescu s-a corectat imediat.

Domnul Crin Antonescu, care are o experienta de 20 de ani si are pretentii de mare orator si a facut o greseala de gramatica de genul acesta demonstreaza ca se poate intampla oricui. Oricata experienta ai avea, cand vorbesti in fata oamenilor, cand vorbesti in direct, e cu totul altceva, sunt greseli scuzabile", a declarat Elena Basescu.

In ceea ce priveste activitatea din Parlamentul European, Elena Basescu a declarat ca vrea sa lucreze in comisia de buget-finante.

"Am spus, la comisia de buget - finante, pentru ca meseria mea este cea de economist si trebuie sa optez pentru ceva ce este in domeniul meu si pentru comisia de politica externa. Sunt foarte interesata de politica externa in general", a mai declarat EBa.

Potrivit primelor rezultate partiale anuntate de Biroul Electoral Centra, Elena Basescu a obtinut 4,23% din voturi, ceea ce nu se stie inca daca ii va asigura un loc in Parlamentul European.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alegeri europarlamentare 2009, #Elena Basescu europarlamantare, #EBa imagine presa , #alegeri europarlamentare 2009