Europarlamentare 2009 Nastase: Campania nu a fost anosta

Duminica, 07 Iunie 2009, ora 08:08
1682 citiri
Europarlamentare 2009 Nastase: Campania nu a fost anosta

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca, pentru el, recent incheiata campanie pentru alegerile europene nu a fost nici anosta si nici rupta de tematica europeana.

"Pentru mine, personal, campania nu a fost nici fada, nici terna. A fost plina de intalniri cu mii de oameni care sunt la fel de preocupati de ce putem face pentru a-i ajuta, ca intotdeauna", scrie Nastase pe blog.

Fostul premier povesteste despre intalnirile si discutiile cu oamenii pe care le-a avut cu acest prilej in mai multe localitati din Dambovita precum si in colegiul sau, la Mizil, unde a organizat chiar si un miting electoral.

"Joi, am organizat un miting electoral la Mizil. Au participat Rovana Plumb si multe notabilitati din Mizil si din imprejurimi. Cateva sute de oameni. Au fost prezenti primarul Proscanu si multi consilieri dar si primari din comunele invecinate. Sala plina si o atmosfera calda.

Cel mai bun exemplu ca oamenii trebuie sa fie interesati de cei pe care ii trimit la Bruxelles a fost chiar semnarea de catre primarul Mizilului, in urma cu cateva zile, a unui memorandum pentru finantarea cu bani europeni a modernizarii a 10 strazi din oras", mai scrie Nastase pe blogul sau, subliniind si ca a participat seara la un mars al PSD pe strazile Campinei.

"Au fost vreo 2.000 de persoane. Impresionant ca manifestare", mai scrie Nastase.

In opinia sa, "anostul" campaniei a fost dat de o anumita stare de normalitate, a mesajelor, a actiunilor politice motivata de faptul ca Traian Basescu nu a candidat, iar fotoliile de la Bruxelles sunt "mai putin tentante pentru propriile interese decat cele din Parlamentul Romaniei".

Fostul premier considera ca lipsa de stralucire a acestei campanii electorale a fost data de faptul ca nu a fost cuplata la temele europene ci "prea des a trebuit sa comentam ba despre un tuns de oi la chermezele lui Basescu, ba despre demonstratiile de virtuozitate artistica ale lui Emil Boc, ba despre peroratiile candidatilor deghizati in societate civila".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Adrian Nastase Mizil, #alegeri europarlamentare 2009, #europarlamentare 2009 , #alegeri europarlamentare 2009