Europarlamentare 2009 Rares Niculescu, din nou europarlamentar

Duminica, 07 Iunie 2009, ora 23:20
2155 citiri
Europarlamentare 2009 Rares Niculescu, din nou europarlamentar
Foto: Arhiva

PD-L Cluj l-a sarbatorit, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, pe europarlamentarul Rares Niculescu, care a obtinut un nou mandat la Bruxelles.

La sediul PD-L Cluj s-au adunat inca de la ora 20.00 toti liderii locali ai partidului, in frunte cu presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, presedintele PD-L Cluj, Daniel Buda, primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise si parlamentari de Cluj.

Tinerii din partid au aruncat cu confetti in momentul in care s-au dat publicitatii rezultatele exit-poll-ului Insomar, aplaudand si strigand victoria partidului si, ulterior, aplaudand frenetic discursul presedintelui Emil Boc.

Rares Niculescu a afirmat ca dupa numararea voturilor PD-L va avea mai multe procente. "Speram ca numaratoarea voturilor pe care o sa o realizam in aceasta noapte va aduce vesti si mai bune pentru PDL, mai ales pentru PD-L Cluj, ceea ce inseamna o victorie in aceste alegeri. Rezultatele surprind momentul de la ora 19. Noi stim din experienta altor alegeri ca voturile care au sosit dupa ora 19 sunt in general in beneficiul partidului nostru, de aceea la incheierea numaratorii paralele vom avea cu siguranta vesti mult mai bune", a spus europarlamentarul democrat-liberal.

Intrebat daca dupa estimarea data publicitatii de Insomar Clujul are un europarlamentar, Niculescu a replicat "in mod cert da".

Daniel Buda a amintit de faptul ca electoraul democrat-liberal voteaza intre 19 si 21, insa a tinut sa precizeze si importanta victoriei Elenei Basescu.

"Sunt absolut convins ca la ora 21 altele vor fi rezultate. Noi am avut un electorat care a venit la vot intre 19 si 21. Totodata ne bucuram si pentru ceea ce a reusit Elena Basescu in aceasta campanie electorala, pentru ca sa obti 3,4% la ora 19 este un lucru extrem de important pentru un candidat independent", a afirmat Buda. Membri PD-L Cluj l-au aruncat in sus pe Rares Niculescu si au deschis doua sticle de sampanie pentru a sarbatori mandatul acestuia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alegeri europarlamentare 2009, #alegeri europarlamentare, #europarlamentare 2009 Rares Niculescu , #alegeri europarlamentare 2009
Comentarii