Geoana: Daca cineva spune ca traieste bine, sa si-l aleaga din nou pe Basescu

Miercuri, 27 Mai 2009, ora 21:00
1199 citiri
Geoana: Daca cineva spune ca traieste bine, sa si-l aleaga din nou pe Basescu
Foto: Palatul Sutu

Mircea Geoana a declarat miercuri, la un miting electoral de la Tulcea, ca aceia care spun ca traiesc bine sa-l aleaga din nou pe Traian Basescu.

Liderul PSD a deplans in acelasi timp faptul ca aceasta competitie prezidentiala arata ca un concurs in care se masoara simpatia sau indemanarea la tuns animale.

"Multa lume se uita la aceasta competitie mai degraba ca la un concurs intre personaje politice, care e mai simpatic, care e mai indemanatic la tunsul unui animal sau altul, care e mai interesant la un talk-show la TV.

Alegerile din 2009 reprezinta mai mult decat schimbarea lui Traian Basescu cu Mircea Geoana. E vorba de schimbarea unei viziuni asupra societatii, este diferenta intre un politician fara un proiect, care traieste doar cu sondaje de opinie ca material bibliografic si un om dintr-un partid care-si propune sa schimbe Romania, sa faca din Romania o tara in care sa ne faca placere sa traim si sa muncim, sa ne respectam batranii si sa ne crestem cu decenta copii", a declarat liderul PSD, in ovatiile salii.

Mircea Geoana le-a spus celor cateva mii de militanti PSD tulceni ca numai aceia care pot spune ca traiesc bine il vor alege din nou pe Traian Basescu si a profetit "terminarea" omului politic Traian Basescu.

"Anul 2009 nu inseamna terminarea omului politic Traian Basescu din punct de vedere proiect prezidential, ci esecul unui anumit mod de a face politica. Daca cineva spune azi dupa patru ani si jumatate ca se traieste bine in Romania, sa si-l aleaga in continuare pe Basescu!

Daca dorim sa schimbam ceva in Romania, sa alegem adevarata schimbare care vine de la PSD si de la presedintele partidului nostru. Dumnezeu e aici si se uita, e pacat de aceasta tara sa o lasam pe mana unora care au avut increderea poporului si i-au dezamagit.

Pentru 2009 va promit nu doar o schimbare de presedinte, ci o schimbare profunda de stil de a face politica, voi aduce romanii impreuna si vom construi impreuna o noua Romanie! Aceasta e adevarata miza a acestui an electoral!", a mai aratat presedintele pesedist. El si-a incheiat discursul cu urarea "Dumnezeu sa va ajute! Succes. Victorie! Victorie! Victorie!".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Geoana Tulcea, #ales Traian Basescu, #competitie prezidentiala , #alegeri europarlamentare 2009