Note proaste pentru europarlamentarii romani

Joi, 23 Aprilie 2009, ora 12:50
10180 citiri
Note proaste pentru europarlamentarii romani
Foto: parlorama.eu

Un singur eurodeputat roman obtine nota maxima in clasamentul celor mai harnici membri ai Parlamentului European, prezentat miercuri la Strasbourg, in timp ce sapte dintre ei primesc nota minima.

Clasamentul, publicat pe site-ul parlorama.eu, arata ca europarlamentarii romani obtin punctaje bune la prezenta dar au o activitate parlamentara care le aduce note foarte slabe, informeaza Deutsche Welle.

Doar Silvia-Adriana Ticau reuseste sa obtina nota maxima, acordata in functie de prezenta, luarea cuvantului, intrebari scrise si rapoarte.

In schimb, Titus Corlatean, Sorin Frunzaverde, Iuliu Winkler, Roberta Anastase, Catalin-Ioan Nechifor, Daciana Sarbu si Rovana Plumb au primit zero.

Clasamentul, "realizat direct din datele puse la dispozitie de Parlamentul European" dupa cum afirma autorii acestuia, arata ca cel mai bine cotat europarlamentar roman este Silvia-Adriana Ticau, de la Partidul Social Democrat, care se situeaza pe locul 90 in clasamentul general, din 921 de eurodeputati din actuala legislatura a Parlamentului European.

De mentionat ca majoritatea acestor politicieni romani nu mai detin mandate in Parlamentul European, fiind alesi in alte functii dupa alegerile legislative din toamna trecuta.

#activitate europarlamentari romani, #Silvia Adriana Ticau , #alegeri europarlamentare 2009