Ziare.com

PD-L Bucuresti isi lanseaza candidatii la europarlamentare

Luni, 25 Mai 2009, ora 07:19

   

Partidul Democrat Liberal isi va lansa, luni, in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, eurocandidatii PD-L din Capitala.

Evenimentul, care va incepe la ora 17.00, va fi precedat de o dezbatere publica pe tema "Cultura romaneasca. Cultura europeana".

La manifestare vor fi prezenti liderii PD-L Adriean Videanu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Theodor Paleologu, presedintii organizatiilor de sector ale partidului din Bucuresti, eurocandidatii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda si parlamentari democrat-liberali.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1147 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

PD-L Bucuresti isi lanseaza luni candidatii la europarlamentare ....

PD-L Bucuresti isi lanseaza luni candidatii la europarlamentare ... din avion fara parasuta ca oricum sunt NULI si NEAVENITI!

 

Careu de valeti cu riga-n coada

Doi expirati si doi parveniti, viitori tradatori. Este oglinda perfecta a cestui partid de oportunisti.

PD-L Bucuresti isi lanseaza luni candidatii la europarlamentare ...

PD-L Bucuresti isi lanseaza luni candidatii la europarlamentare ... din avion fara parasuta ca oricum sunt NULI si NEAVENITI!

 

Hai PDL

Foarte frumos. Am vazut la televizor candidatii PDL si sunt niste persoane competente si serioase. Vor avea votul meu.

 

33 europarlamentari pdl - isti!

felicitari PDL-ului ca este singurul partid care face campanie pentru europarlamentare. se vede ca isi ia in serios misiunea de a ne reprezenta interesele in Parlamentul European. celelalte partide uita ca nu avem nvoie doar de 1 presedinte...avem nevoie si de 33 de oameni capabili sa ne reprezinte la nivel supranational. din partea mea ar putea cu succes sa ne reprezinte numai pdl-ul...restul sa isi vada de treaba lor, caci noi o sa votam pe cine se agita si isi da interesul!

 

.......

totusi pe la pdl tot mai gasesti candidati capabili!!!ex:cristian preda!!asa ca....

 

Felicitari pdl

Ma bucur cand vad ca avem posibilitatea sa alegem si oameni competenti. Se vede ca sunt interesati de soarta Romaniei, de viitorul ei atat la nivel national, cat si european.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor