Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PNG-CD: Domnul Milut s-a obisnuit sa minta cu nerusinare

Joi, 04 Iunie 2009, ora 13:12
2219 citiri
PNG-CD: Domnul Milut s-a obisnuit sa minta cu nerusinare

Partidul Noua Generatie - Crestin Democrat a negat vehement, joi, afirmatiile facute de presedintele PNTCD Marian Milut, calificandu-l pe acesta un "trist actor al politicii romanesti" care doar bate campii.

Milut anuntase, miercuri, ca peste 14.000 de membri PNG-CD din filialele sectoarelor 3,4 si 5 au trecut la PNTCD.

"In cursa disperata pentru voturi, PNTCD, formatiune invizibila pe scena politica din Romania, isi face reclama prin intoxicare si diversiune, de aceasta data fiind luat in vizor Partidul Noua Generatie - Crestin Democrat.

Pentru a ocupa un fotoliu banos si confortabil de europarlamentar la Bruxelles, domnul M. Milut s-a obisnuit sa minta cu nerusinare. Numarul de membri la care face referire respectivul personaj nu are nicio legatura cu vreo inchipuita migratie la partidul sau, mai curand fiind vorba despre suma totala a membrilor PNTCD la nivel national", se arata intr-un comunicat al PNG-CD remis Ziare.com.

Partidul asigura ca va numara in paralel voturile de la alegerile de duminica, insa cu partenerii din PRM. Milut este numit "un instrument al vechilor structuri securiste", care nu vaneaza decat un loc banos in Parlamentul European.

"Si prin aceasta manevra mincinoasa, domnul M. Milut demonstreaza ca nu este decat un instrument al vechilor structuri securiste, care urmaresc cu orice pret denigrarea si distrugerea din temelii a crestin-democratiei si a nationalismului romanesc.

Cu toata responsabilitatea afirmatiilor si potrivit unor surse certe, informam opinia publica faptul ca asa-zisele structuri locale ale PNTCD, in fruntea caruia se afla impostorul Marian Milut, au completat sectiile de votare cu membri ai PNL si PSD, ceea ce releva, inca o data, ca acest trist actor al politicii romanesti bate campii", se incheie comunicatul PNG-CD.

A.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Marian Milut, #PNGCD, #PNTCD, #alegeri europarlamentare 2009, #numaratoare paralela voturi , #alegeri europarlamentare 2009