Ziare.com

PSD isi face campanie cu sape, maturi si parasolare

Vineri, 22 Mai 2009, ora 15:21

   

PSD isi face campanie cu sape, maturi si parasolare
PSD Cluj a prezentat, vineri, materialele de campanie electorala pentru algerile europarlamentare, acestea fiind un cub, o sapa, o matura si un parasolar, toate inscriptionate cu sloganuri electorale.

Cubul este simbolul grupului socialist din Parlamentul European (PES) si are pe cele sase laturi principiile PSD Cluj pentru campania electorala, pe sapa scrie "Muncim impreuna", pe maturi - "Facem curatenie", iar parasolarele, care vor fi distribuite in zona urbana, sunt personalizate cu sloganul "Cu ei v-ati ars, NOI va protejam".

Potrivit presedintelui interimar al PSD Cluj, Valentin Cuibus, materialele pentru campania electorala sunt o idee a clujenilor, singurul slogan preluat de la Bucuresti fiind "Alege bine".

"Toate aceste produse cu care noi am iesit acum sunt ideile echipei pe care noi o avem acum la Cluj. Am considerat ca este util sa iesim cu alte produse decat cele obisnuite, pixuri si brichete. Toate aceste cuburi mari se vor deplasa in intreg municipiul Cluj si in toate orasele si municipiile din judet in aceste saptamani. De asemenea, o serie de cuburi mici vor fi date cetatenilor. Sapa - muncim impreuna - asta inseamna ca vrem sa ii ajutam pe toti cei din mediul rural, pentru ca lor ne-am adresat in acest fel, matura reprezinta curatenia pe care vrem sa o incepem, o curateni morala a intregii clase politice de la nivelul judetului Cluj, iar ceea ce ne-am gandit pentru municipiu Cluj si pentru municipii sunt aceste parasolare cu un text care cred ca este foarte actual judetului Cluj din acest moment.", a afirmat Cuibus in cadrul unei conferinte de presa.

Liderul social-democrat a precizat ca, pentru inceput, filiala a comandat mai multe mii de exemplare din fiecare material de campanie, cu posibilitate de a suplimenta comanda.

"Vrem sa aducem PSD la nivelul judetului Cluj intr-o cu totul alta pozitie, vrem sa il aducem sa castige pe termen mediu si lung atat primaria cat si consiliul judetean, vrem sa insemne altceva in relatiile cu colegii nostri din Ardeal si in pozitia pe care noi o avem la centru. Asta se poate intampla numai cu obtinerea unor rezultate deosebite.", a mai spus presedintele interimar al PSD Cluj.

Sursa: rNews

Articol citit de 663 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

pe ei

si ghiulele de lemn

 

Un,doi,trei, puneti matura pe ei !

Macar daca le-ar folosi ! Cine nu e gata, il iau cu lopata!Hasta la victoria, comandante

pe ei

excelent , excelent ; de data asta cu lopata impodobita cu sclipici

auzi ...

capsunare parca erai penelist sau totuna ii psd si pnl ? cred ca da

LIPSESTE ....

Iliescu CU PALARIE sau BASCà! càlare pe acea Màturà ! Directia --- Moscova !
Iar in spatele celui ce este Matca Viermilor Rosii TOTI Copiii de Criminali Comunisti !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor