Vadim vrea sa joace o miuta cu Becali la Bruxelles

Sambata, 23 Mai 2009, ora 08:56
1601 citiri
Vadim vrea sa joace o miuta cu Becali la Bruxelles
Foto: onlinesport.ro

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu isi face probleme ca partidul sau nu face parte din vreun grup politic european. Daca el si Becali ajung la Bruxelles, Vadim spune ca va face senzatie in PE, jucand o miuta cu patronul Stelei.

Apartenenta doctrinara nu conteaza, iar presedintele PRM pune accent pe personalitatea sa "puternica" si pe cea a lui Gigi Becali.

"Eu socialist nu sunt, liberal nu sunt, popular in acceptia udemerista sau taranista a milogului Milut nu sunt. Insa mai exista si alte grupuri asa-zise mai putin importante si mai exista si un grup puternic de neafiliati. (...) Importante sunt personalitatile de sine statatoare. Si eu, si Gigi Becali cred ca suntem, daca nu niste personalitati, macar niste personaje foarte puternice si foarte vizibile", a explicat Vadim, citat de Gandul.

C.V.Tudor e convins ca grupurile majoritare din PE vor alerga la el si la Becali pentru a le cere voturile, iar cei doi isi vor provoca adversarii la o partida fotbal: "Va fi senzatie. O sa vedeti ca o sa se tina dupa mine si dupa Gigi Becali ca dupa urs, ba mai facem si o miuta acolo, ca la Steaua".

Pe de alta parte, Vadim Tudor se considera boicotat de presa audio-vizuala si a cerut CNA sa se autosesizeze in legatura cu "persecutarea" partidului sau de catre posturile de televiziune.

Presedintele PRM a spus ca in ultimele zile, impreuna cu alti candidati ai PRM la PE, a vizitat trei judete: Prahova, Arges si Galati, iar televiziunile nu au facut nicio prezentare a acestor evenimente.

Corneliu Vadim Tudor a anuntat si o posibila fraudare a euroalegerilor, spunand ca Monitorul Oficial nu va mai tipari buletinele de vot, operatiunea "de mare raspundere" fiind incredintata, "fara licitatie", unor "obscure" firme din Bucuresti, Valcea si Sibiu.

La randul sau, Gigi Becali se declara foarte increzator in electoratul sau PNG/PRM si spune ca nu-i e frica de o eventuala fraudare a alegerilor europarlamentare.

"Pot sa fure ei... Pot sa fure doua, trei procente. Atat pot fura, doua, trei procente. Or, doua, trei procente nu e o mare nenorocire.

Doua, trei procente le fura pe la localitatile astea unde sunt primarii lor si unde au putere primarii lor. Ca altfel n-au cum sa fure. Mai ales la orase, n-au cum fura", a explicat Becali.

Intrebat de jurnalisti care este strategia sa pentru euroalegeri, Becali a citat sloganurile aflate pe afisele sale de campanie.

"Strategia este... n-ati citit afisele, n-ati vazut? Pai doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti. (...) Pentru a scapa de canalii, votati Vadim si Becali, n-ati vazut?", a explicat Becali.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vadim Becali europarlamentare, #europarlamentare 2009, #PRM Parlamentul European , #alegeri europarlamentare 2009
Comentarii
V
vechiul Ionescu
rank 1
P
PARTIDUL RABIA MARE
rank 1
EXISTA JOCUL 'POPA PROSTUL' . MAI TREBUIE INVENTAT 'POPA NEBUNUL' SI COMBINATE DAU 'POPA PROSTUL-NEBUNUL' !