"Nasul" Radu Moraru da televiziunea pe politica

Sambata, 29 Martie 2014, ora 17:07
6039 citiri
"Nasul" Radu Moraru da televiziunea pe politica

Realizatorul de emisiuni de televiziune Radu Moraru ocupa primul loc pe lista Partidului Ecologist Roman pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, el vazandu-se astfel obligat sa renunte la jurnalism cel putin pana la alegeri.

Cunoscut pentru emisiunea sa "Nasul", in prezent actionar majoritar al televiziunii cu acelasi nume, Radu Moraru a explicat de ce a acceptat sa candideze, dupa ce a incheiat un parteneriat cu PER, intr-o platforma denumita Actiunea Eco-Civica, informeaza Reporter Virtual.

"Suntem in situatia din anii '90. Atunci, a existat Alianta Civica. Ana Blandiana a fost un fel de nasa a unirii Opozitiei de atunci. Asta vrem sa facem si noi acum, dar fara sa mai repetam greselile din vremea Aliantei Civice si fara sa ne adresam neaparat opozitiei actuale. Istoria se repeta.

Partidul Ecologist Roman si-a deschis listele pentru a atrage oameni valorosi. Am luat aceasta initiativa pentru ca am vazut esecul de la Forumul Dreptei. Dreapta politica nu se poate uni, PNTCD si Forta Civica, de exemplu, au reusit sa stea impreuna doar doua luni", a declarat Moraru, pentru sursa citata.

Din cauza candidaturii sale, miercuri seara a fost ultima zi in care Radu Moraru a aparut in calitate de moderator al emisiunii sale "Nasul", talk-show-ul fiind preluat de jurnalista Nicoleta Savin.

Daca va fi ales europarlamentar, Radu Moraru se va intoarce pe sticla doar in calitate de invitat.

#Radu Moraru candidat europarlamentare, #Nasul candideaza europarlamentare , #alegeri europarlamentare 2014