Ponta se lauda cu candidatii PSD-UNPR-PC la europarlamentare - Ce le-a urat

Sambata, 22 Martie 2014, ora 13:12
3007 citiri
Ponta se lauda cu candidatii PSD-UNPR-PC la europarlamentare - Ce le-a urat

Victor Ponta, liderul social-democratilor, s-a laudat, sambata, cu lista candidatilor aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe 25 mai.

"Sunt foarte bucuros, alaturi de colegii mei, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, in calitatea noastra de lideri politici ai aliantei electorale PSD-UNPR-PC, sa fim azi la momemntul depunerii candidaturilor si vreau sa spun ca ne mandrim cu toti candidatii, nu e o lista oarecare, din primii cinci trei sunt doamne care cred ca ne vor reprezenta cu mare cinste si onoare, avem europarlamentari cu experienta, dar si tineri care vor face parte din PE pentru prima oara si o vor face foarte bine, vreau doar sa spun ca pentru noi e extrem de important ca dupa 25 mai vocea Romaniei sa fie reprezentata in PE mult mai puternic decat in ultmii 5 ani.

In primul rand, ei vor fi parlamentari ai Romaniei, apoi social-democrati, vor vorbi de bine de tara noastra, niciodata de rau, vor sustine interesele noastre nationale si politice in cadrul PE si o vor face cu foarte mare demnitate si cinste. Nu pot decat sa le urez succes total si sa spun nu doar ca avem cea mai buna lista de candidati, ci si cea mai buna alianta electorala. Din partea noastra, va fi o campanie electorala pozitiva. Sunt sigur ca vom fi pe primul loc", a precizat Ponta.

Mai mult, el a dat asigurari romanilor ca daca vor intra in PE, candidatii aliantei PSD-UNPR-PC nu se vor comporta ca "cele doua tate europene" care se cearta intre ele, referindu-se la Elena Basescu si Monica Macovei.

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus listele candidatilor la Biroul Electoral Central, sambata, fiind prima formatiune care face acest lucru. Liderii sai spera sa obtina cel putin 35% din voturi la scrutinul ce va avea loc peste doua luni.

Lista candidatilor aliantei este deschisa de Corina Cretu, iar printre alte nume incluse se numara Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Daciana Sarbu, Catalin Ivan, Damian Draghici, Maria Grapini, Victor Bostinaru si Ioan Mircea Pascu.

Citeste si:
Ministrul Apărării din Franța, vizită la București în contextul tensiunilor de la frontierele Ucrainei
Ministrul Apărării din Franța, vizită la București în contextul tensiunilor de la frontierele Ucrainei
Ministrul francez al Apărării, Florence Parly se află joi, 27 ianuarie, în vizită la Bucureşti, având programate primiri la preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, precum şi...
Sebastian Lăzăroiu, despre creșterea AUR: „PSD vrea să-l bage pe George Simion în turul doi la prezidenţiale”
Sebastian Lăzăroiu, despre creșterea AUR: „PSD vrea să-l bage pe George Simion în turul doi la prezidenţiale”
Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu, a vorbit într-un interviu pentru ProfitTV despre creșterea AUR în sondaje și a declarat că...