Ludovic Orban: Rugati-va parintii si bunicii sa nu mai voteze asa cum vor ei, sunt pacaliti de PSD

Duminica, 12 Mai 2019, ora 17:16
3858 citiri
Ludovic Orban: Rugati-va parintii si bunicii sa nu mai voteze asa cum vor ei, sunt pacaliti de PSD
Foto: Arhiva Facebook/PNL

Presedintele PNL Ludovic Orban le-a transmis duminica tinerilor sa-si roage parintii si bunicii sa nu mai voteze asa cum vor ei, pentru ca sunt pacaliti de PSD, care nu numai ca nu le-a crescut pensiile, in realitate le-a taiat pensiile.

"Celor tineri le spun un lucru: Rugati-i pe parintii si pe bunicii vostri sa nu mai voteze asa cum vor ei, pentru ca sunt pacaliti de PSD, care nu numai ca nu le-a crescut pensiile, in realitate le-a taiat pensiile", a spus Orban.

El le-a cerut tinerilor sa le transmita bunicilor si parintilor sa voteze PNL, daca ii vor acasa si realizati in viata.

"Spuneti-le sa nu mai voteze cu PSD, spuneti-le sa voteze pentru voi, tinerii, pentru viitorul vostru si spuneti-le ca, daca va vor acasa, realizati in viata, trebuie sa voteze Partidul National Liberal. Spuneti-le ca nu umbla nicaieri caini cu covrigi in coada si povestea cu muieti-s posmagii, chiar daca e in folclorul romanesc, nu mai trebuie sa fie in conceptia noastra!", a fost mesajul liderului PNL.

"Cand o aud pe Androneasca, imi vine sa arunc televizorul pe geam"

Liderul PNL a criticat-o, la Galati, pe ministrul Educatiei Ecaterina Andronesci, pe care a numit-o "napasta" pentru educatie si "groparul sistemului de invatamant tehnic si profesional", spunand ca atunci cand o aude vorbind despre refacerea sistemului de invatamant tehnic si profesional, ii vine sa arunce televizorul pe geam.

"Dragii mei, iar a aparut Androneasca la Ministerul Educatiei. Ce napasta mai mare pe educatie putea fi decat Androneasca? Sigur ca unii au zis 'Dupa Liviu Pop, genunche si dupa pamblica, vine Androneasca', dar va spun un lucru: Androneasca a distrus sistemul de invatamant si profesional, a lasat tara asta fara meseriasi", a afirmat liderul liberal.

El a argumentat ca, "de 15 ani de zile tinerii care poate nu vor sa urmeze o facultate nu mai au unde sa se pregateasca sa invete meserii cautate din care pot sa castige bani, de la fierar betonist, la macaragiu, la prelucrator prin aschiere si la toate meseriile care sunt cautate".

"Din cauza acestei lipse de meseriasi, Romania nu se dezvolta asa cum ar putea sa se dezvolte, pentru ca cine vine sa investeaca in Romania, sa faca o fabrica, daca nu gaseste o mana de lucru pregatita?", a spus Orban.

"Cand o aud pe Androneasca ca spune ca vrea sa refaca sistemul de invatamant tehnic si profesional imi vine sa arunc televizorul pe geam. Cum sa refaca sistemul de invatamant tehnic si profesional groparul sistemului de invatamant tehnic si profesional, Androneasca", a sustinut el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Orban PNL miting Galati vot PSD, #Ludovic Orban replica Ecaterina Andronescu , #alegeri europarlamentare 2019