(P) Fara hotie terminam autostrazile! Ce plan are Alianta USR PLUS pentru a dezvolta infrastructura din Romania

Publicitate electorala
Joi, 23 Mai 2019, ora 16:15
20144 citiri
(P) Fara hotie terminam autostrazile! Ce plan are Alianta USR PLUS pentru a dezvolta infrastructura din Romania

De 30 de ani ni se pune aceeasi placa: Nu sunt bani. Nu avem spitale moderne pentru ca nu sunt bani. Nu avem autostrazi pentru ca nu sunt bani. Nu avem scoli noi pentru ca nu sunt bani. Romania nu este si nu a fost o tara saraca. Este o tara cu oameni saraci tinuti asa de o caracatita de hotie, coruptie si nepotism care a capusat institutiile statului la toate nivelurile.

In ultimii 30 de ani, guvernele Romaniei, multe conduse de PSD, nu au fost in stare sa construiasca o singura autostrada care sa uneasca provinciile istorice, pentru ca au preferat sa lucreze cu firme capusa, in loc sa apeleze la fondurile europene.

In 2016 Guvernul Ciolos a adoptat Masterplanul de transport cu finantare europeana, dar PSD nu a cerut banii de la UE. De ce? Pentru ca le era greu sa fure.

Ce propune Alianta 2020 USR PLUS?

PROGRAM PENTRU INFRASTRUCTURA

Cerem sprijin tehnic european, sub forma unui program JASPERS extins pentru infrastructura, pentru a sustine redactarea caietelor de sarcini, pentru a avea reprezentanti in comisiile de evaluare, pentru a monitoriza studii pregatitoare si de fezabilitate, pentru a incuraja firmele puternice de supervizare sa se implice in proiectele din Romania.

MASTERPLAN PENTRU TRANSPORTURI

Ne angajam sa existe fonduri europene suficiente pentru finantarea Masterplan-ului pentru transporturi adoptat de Guvernul Ciolos in 2016.

NU PIERDEM FONDURI

Propunem ca fondurile nefolosite din cauza incapacitatii guvernului sa se regaseasca in bugetele ulterioare pentru a nu penaliza dezvoltarea de ansamblu a tarii.

Voteaza pe 26 mai Alianta 2020 USR PLUS!

Mesajul lui Clotilde Armand pentru USR și simpatizanții partidului după rezultatele slabe la alegeri: ”Să îți înjuri public colegii e cel mai cool lucru”
Mesajul lui Clotilde Armand pentru USR și simpatizanții partidului după rezultatele slabe la alegeri: ”Să îți înjuri public colegii e cel mai cool lucru”
Clotilde Armand a lansat duminică, 16 iunie, un apel pentru reformarea USR, după ce a pierdut alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Într-o postare pe Facebook, ea a anunțat că va lansa o...
Scandalul de la Primăria Sectorului 2 continuă. Radu Mihaiu: ”S-a aprobat renumărarea voturilor în două secţii”
Scandalul de la Primăria Sectorului 2 continuă. Radu Mihaiu: ”S-a aprobat renumărarea voturilor în două secţii”
Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, susţine că, la o săptămână de la alegeri, Biroul Electoral de Sector recunoaşte că sunt probleme grave (în parte), precizând însă că s-a aprobat...
#Alian a USR PLUS, #program USR Plus Infrastructura , #alegeri europarlamentare 2019
  1. Mesajul lui Clotilde Armand pentru USR și simpatizanții partidului după rezultatele slabe la alegeri: ”Să îți înjuri public colegii e cel mai cool lucru”
  2. Scandalul de la Primăria Sectorului 2 continuă. Radu Mihaiu: ”S-a aprobat renumărarea voturilor în două secţii”
  3. Victorie pentru candidatul PNL la Costinești, cu o diferență de doar 2 voturi. BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor
  4. Alegerile din Sectorul 1 nu vor fi reluate. Cererea Alianței Dreapta Unită, respinsă de BEC
  5. Ultimele rezultate parțiale publicate de BEC. Unde se organizează un nou tur de departajare între candidați
  6. Florian Coldea ar fi fost consilierul secret al premierului unei țări NATO din Balcani. Legăturile cu un cunoscut cartel al drogurilor
  7. Schimbare la 180 de grade. Cum s-a modificat discursul lui Klaus Iohannis despre PSD. Politolog: „Nu a spus niciodată ceva din capul lui”
  8. Ultima spaimă a Dianei Șoșoacă: A cerut să-i fie pus telefonul în frigider. „Sistemul îmi anulează telefonul și îmi atacă TikTok-ul”
  9. Mircea Geoană nu vrea să fie candidatul PSD la prezidențiale. „Va fi anul independenților”
  10. Un nou candidat la prezidențiale își face apariția. „Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”