(P) Fara hotie terminam autostrazile! Ce plan are Alianta USR PLUS pentru a dezvolta infrastructura din Romania

Publicitate electorala
Joi, 23 Mai 2019, ora 16:15
19652 citiri
(P) Fara hotie terminam autostrazile! Ce plan are Alianta USR PLUS pentru a dezvolta infrastructura din Romania

De 30 de ani ni se pune aceeasi placa: Nu sunt bani. Nu avem spitale moderne pentru ca nu sunt bani. Nu avem autostrazi pentru ca nu sunt bani. Nu avem scoli noi pentru ca nu sunt bani. Romania nu este si nu a fost o tara saraca. Este o tara cu oameni saraci tinuti asa de o caracatita de hotie, coruptie si nepotism care a capusat institutiile statului la toate nivelurile.

In ultimii 30 de ani, guvernele Romaniei, multe conduse de PSD, nu au fost in stare sa construiasca o singura autostrada care sa uneasca provinciile istorice, pentru ca au preferat sa lucreze cu firme capusa, in loc sa apeleze la fondurile europene.

In 2016 Guvernul Ciolos a adoptat Masterplanul de transport cu finantare europeana, dar PSD nu a cerut banii de la UE. De ce? Pentru ca le era greu sa fure.

Ce propune Alianta 2020 USR PLUS?

PROGRAM PENTRU INFRASTRUCTURA

Cerem sprijin tehnic european, sub forma unui program JASPERS extins pentru infrastructura, pentru a sustine redactarea caietelor de sarcini, pentru a avea reprezentanti in comisiile de evaluare, pentru a monitoriza studii pregatitoare si de fezabilitate, pentru a incuraja firmele puternice de supervizare sa se implice in proiectele din Romania.

MASTERPLAN PENTRU TRANSPORTURI

Ne angajam sa existe fonduri europene suficiente pentru finantarea Masterplan-ului pentru transporturi adoptat de Guvernul Ciolos in 2016.

NU PIERDEM FONDURI

Propunem ca fondurile nefolosite din cauza incapacitatii guvernului sa se regaseasca in bugetele ulterioare pentru a nu penaliza dezvoltarea de ansamblu a tarii.

Voteaza pe 26 mai Alianta 2020 USR PLUS!

#Alian a USR PLUS, #program USR Plus Infrastructura , #alegeri europarlamentare 2019