(P) Liberalii trag un mare semnal de alarma! "Sa votam si sa ne aparam voturile!" Au lansat platforma oprestefrauda.ro!

Advertorial
Miercuri, 22 Mai 2019, ora 07:30
15696 citiri
(P) Liberalii trag un mare semnal de alarma! "Sa votam si sa ne aparam voturile!" Au lansat platforma oprestefrauda.ro!

Au trecut mai bine de 30 ani de ani de la momentul in care libertatea incepea sa se faptuiasca sub ochii romanilor, iar democratia se deslusea, buche cu buche, de fiecare, dupa interes si proprie intelegere.

Astazi, cand cei care se nasteau atunci au la randul lor copii, romanii sunt pusi din nou in situatia de a-si proteja votul prin care doresc sincer sa-si impuna vointa. Referendumul declansat de Klaus Iohannis este boicotat la vedere de alianta PSD - ALDE.

Masinaria de propaganda a PSD incearca sa descarce de continut un exercitiu democratic firesc avand in vedere asaltul care se da asupra justitiei si statului de drept, iar institutiile statului, captive la randul lor ocupantilor ideologici din Kiseleff, executa ordinele celor care vor sa ramana la putere cu orice pret.

Televiziunile nu acorda spatiu campaniei de informare cu privire le referendum, armatele de propangandisti si ideologi platiti regeste minimalizeaza efectele unui referendum esential pentru viitorul parcurs european al Romaniei, iar puscariabilii se ascund in spatele unor explicatii halucinante, intotdeauna centrate pe fondul temei, nu pe continutul acesteia.

Boicotarea referendumului pe justitie de catre cei din PSD si ALDE masoara falia naucitoare care s-a cascat intre romani si cei care, vremelnic, conduc astazi Romania, fara nici un fel de remuscare, spre periferia Europei. De ce acolo si nu in locul in care democratiile autentice produc efecte durabile pentru generatiile viitoare? Pentru ca acolo, in locul in care Romania va fi plasata de cei care vor sa subordoneze politic justitia, legile si sanctiunile pot fi negociate si tranzactionate prin OUG, pot fi optionale, in functie de numele petentului, inculpatului sau procurorului de caz.

Fara justitie dreapta romanii nu vor avea nici dreptate, nici locuri de munca, spitale, drumuri, scoli si gradinite. Fara justitie dreapta, romanii nu vor avea nimic din ce-si doresc cu sinceritate, astazi! Vor avea cel mult un partid stat, incolonat in spatele unui lider autocrat, profilat in stilul celor care au condus, in secolul trecut, ireplicabilele junte sud-americane.

Marea spaima a PSD este votul masiv cu DA la referendum, iar acest lucru este transmis pe verticala, de sus in jos, pe toate canalele pe care PSD le are la dispozitie. Temperatura emotionala a romanilor creste de la o zi la alta, iar PSD nu prea mai are cu ce sa raceasca "reactorul" care s-a supraincalzit in acesti ultimi doi ani de guvernare toxica, iresponsabila si dezgustatoare.

In Kiseleff, fraudarea alegerilor din 26 mai nu mai este o optiune, ci o realitate. Decizia finala a fost luata acum 10 zile!

Daca PSD va pica sub pragul psihologic al celor 30 de procente, va pierde calitatea conceptuala de partid mare, iar redistribuirea optiunilor pentru prezidentialele din toamna se va face instantaneu. Tensiunile acumulate in PSD sunt mult mai mari decat par la prima vedere.

Presedintii de consilii judetene si primarii PSD au primit obiective cu mult peste potentialul acestora de a aduna voturi. S-au formulat, in premiera, obiective si pentru limitele superioare ale votului pe care il poate contabiliza PNL in comunitatile aflate sub stapanirea pesedistilor.

Frauda va fi una de proportii, iar mediul rural va fi principalul camp tactic in care PSD va actiona pentru anihilarea potentialului pe care PNL l-a acumulat in ultimele luni de zile. Masuratorilor sociologice devin mai mult decat incomode pentru Dragnea si acolitii sai, iar panica s-a instalat deja in aproape toate organizatiile PSD din Moldova si Muntenia.

Prin minciuna, manipulare, santaj, conditionare si monitorizare activa, PSD va incerca deturnarea votului si va pune presiune pe toti cei care se vor prezenta la urne in 26 mai. Primarii PSD vor sta in fata sectiilor in ziua votului si se vor implica activ in actiunile de colectare a voturilor in favoarea PSD si pentru blocarea referendumului pe justitie.

Faptele deja petrecute confirma actiunile premeditate ale pesedistilor care fac campanie anti-Referendum, in sedintele interne de partid. Protestatarii anti-PSD sunt intimidati, urcati in dube si amendati, iar intrarile in orasele in care au loc mitinguri PSD se fac doar pe baza de parola. Mai mult decat atat, ministrul de Interne ameninta pe oricine are alte optiuni politice cu represalii. Statul represiv isi arata adevarata fata.

In orice simulare, oricat de optimista ar fi pentru PSD, referendumul are mari sanse de a fi validat, iar votul va fi covarsitor "DA"! Acest rezultat va surprinde PSD in afara mandatului popular cu care, chipurile, guverneaza, iar satelitii acestuia nu vor risca, sub nici o forma, sa se compromita sprijinind in continuare un guvern descarcat de legitimitate dupa rezulatele referendumului.

Ca atare, trebuie doar sa iesim la vot si sa votam DA la referendum, iar guvernul Dragnea pica. Nu exista nici o alta varianta. Romanii stiu acest lucru, Klaus Iohannis stie, tot PSD-ul stie.

PSD incearca, prin fraudarea alegerilor europarlamentare, sa nu piarda alegerile si sa poata evita, cu ajutorul unui asemenea rezultat, caderea guvernului. Nu au alta solutie, nu pot tine in case milioane de romani, pot doar sa faca ce stiu atat de bine sa faca, ori de cate ori este nevoie. Sa deturneze vointa populara.

PNL este singurul partid care poate invinge PSD, iar prezenta la vot si votul masiv cu "DA" la referendum va trimite PSD in istorie.

PNL a lansat site-ul oprestefruda.ro, un portal unde fiecare roman poate anunta, in timo real, orice abatere constatata pe toata perioada desfasurarii alegerilor.

PSD are de gand sa fraudeze alegerile, dar nu va putea niciodata sa-i tina pe romani in casa! Prezenta la vot nu poate fi controlata de PSD si asta este cea mai puternica arma a romanilor drepti, cinstiti si responsabili pe care acestia o pot folosi impotriva unui partid care vrea sa mute Romania la periferia Europei.

Quarterly Report - Editia 4

De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar...
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
#PNL europarlamentare 2019, #alegeri europarlamentare 2019 , #alegeri europarlamentare 2019