(P) Peste 6000 de liberali, in frunte cu Ludovic Orban si Rares Bogdan, i-au strigat lui Oprisan, din centrul Focsaniului, ca zilele PSD sunt numarate

Publicitate electorala
Luni, 06 Mai 2019, ora 11:30
30963 citiri
(P) Peste 6000 de liberali, in frunte cu Ludovic Orban si Rares Bogdan, i-au strigat lui Oprisan, din centrul Focsaniului, ca zilele PSD sunt numarate

Anuntatul miting al Partidului National Liberal de la Focsani s-a desfasurat conform celor comunicate inca de la debutul saptamanii de Ludovic Orban. Desi PSD a incercat sa bruieze mitingul liberal de la Focsani, prin organizarea unei manifestari similare, intr-un final social-democratii au renuntat fara sa ofere explicatii clare in aceasta privinta.

Si vremea a tinut cu PNL, ploaia oprindu-se exact in momentul in care liderii sositi de la Bucuresti au urcat pe scena amplasata in centrul orasului.

La miting au fost prezenti oameni din tot judetul Vrancea si din judetele invecinate. In jurul orei 16:00, din centrul orasului s-au auzit imnurile liberalilor, momentul de inceput fiind unul care a ridicat la intensitate maxima scandarile celor prezenti.

Mesajele liberale impotriva PSD au fost extrem de dure, explicite si aprobate de toti cei prezenti prin huiduieli ori de cate ori au fost pronuntate numele lui Liviu Dragnea si a lui Marian Oprisan.

Discursurile lui Ludovic Orban si Rares Bogdan au fost cele mai asteptate.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a atras atentie celor de la PSD, in mod special lui Marian Oprisan ca Vrancea si Romania nu inseamna PSD. Ludovic Orban a amintit un moment in care la Mausoleul Marasesti, la un eveniment oficial, liberalii au fost impiedicati de Marian Oprisan sa depuna o coroana de flori in memoria eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial. I-a transmis personal baronul PSD de Vrancea ca nu va uita si nu va ierta acest moment.

Presedintele PNL a reprosat pesedistilor ca au transformat Vrancea si intreaga Romanie intr-o tara neguvernata, iar mediocritatea, hotia, prostia si oportunismul trebuie sa inceteze din 26 mai.

Apelul liberalilor catre vranceni in favoarea sustinerii referendumului pe tema justitie declansat de presedintele Iohannis a fost unul ferm si fara echivoc, iar votul DA la referendum pentru a stopa asaltul PSD asupra statului de drept si independentei justitie va fi unul care va garanta scoaterea Romaniei din zodia coruptiei si infractorilor.

Rares Bogdan, aplaudat la scena deschisa minute in sir, a readus in discutie importanta votului pe care romanii trebuie sa-l dea pe 26 mai si a mentionat setul de argumente care plaseaza votul romanilor in favoarea Partidul National Liberal.

"Lista Partidului National Liberal este o lista care contine caractere, oameni cu maxima experienta in domeniile lor de activitate. Fondurile europene atrase de primarii liberali au stat la baza succeselor inregistrate de acestia in comunitatile pe care le conduc, in vreme ce PSD nu vrea sa atraga fonduri europene deoarece acestea nu pot fi fraudate", a spus Rares Bogdan.

Mitingul liberal din centrul municipiului Focsani a fost cea mai importanta actiune politica organizata in Vrancea, de opozitia anti-PSD, in ultimii 10 ani de zile.

Cei prezenti au strigat de mai multe ori "Vrancea, ridica-te!", "Romania, ridica-te!", "PNL, PNL, PNL!", "PNL, Victorie!", iar supriza care putea fi citita pe fetele politistilor care asigurau ordinea publica era evidenta. De foarte multa vreme nu s-a mai auzit in Vrancea un glas contestatar atat de puternic la adresa PSD si nu s-a mai vazut o multime de oameni eliberata complet de teama fata de PSD.

In repetate randuri discursurile lui Ludovic Orban si Rares Bogdan au fost intrerupte de aplauze si scandari ostile PSD, impotriva lui Liviu Dragnea si Marian Oprisan. In aplauzele celor peste 6000 de vranceni, Ludovic Orban a spus tuturor celor prezenti ca locul lui Liviu Dragnea este oriunde altundeva decat in fruntea Romaniei si ca romanii merita o guvernare cu adevarat responsabila, competenta si profesionista.

Mitingul electoral organizat de PNL in judetul Vrancea a dublat momentul la fel de hotarat de la Alexandria, un alt fief pesedist in care PNL a tinut foarte mult sa fie prezent si sa-si transmita mesajele de companie.

Rares Bogdan a anuntat de pe scena montata in centrul Focsaniului ca cel mai recent sondaj de opinie plaseaza PNL la un procent de 27% consolidat cu perspective clare de crestere, in vreme ce PSD se zbate sa treaca pragul psihologic al celor 25 de procente.

Motivati ca niciodata, vrancenii si-au facut fotografii cu Ludovic Orban si Rares Bogdan mai bine de 40 de minute dupa incheierea mitingului de la Focsani.

Sondajul care i-a speriat pe politicieni: Tik Tok ar putea fi reglementat. Rareș Bogdan: "În România sunt 7,4 de utilizatori. Este procentul cel mai mare la nivel european"
Sondajul care i-a speriat pe politicieni: Tik Tok ar putea fi reglementat. Rareș Bogdan: "În România sunt 7,4 de utilizatori. Este procentul cel mai mare la nivel european"
După ce au fost publicate primele date ale unui sondaj, realizat în martie la nivel național, care arată că partidul condus de George Simion ar fi primul votat la parlamentare, de către...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#alegeri electorale 2019, #Rares Bogdan alegeri 2019, #Ludovic Orban PNL, #Rares Bogdan PNL , #alegeri europarlamentare 2019