USR isi deschide portile in Noaptea Muzeelor: Desene semnate de Dan Perjovschi si surprize pentru toti vizitatorii

Sambata, 18 Mai 2019, ora 15:15
5941 citiri
USR isi deschide portile in Noaptea Muzeelor: Desene semnate de Dan Perjovschi si surprize pentru toti vizitatorii
Foto: Facebook / USR

USR isi deschide portile sediului central din Bucuresti sambata, 18 mai, cand in toata tara se desfasoara Noaptea Muzeelor. Organizat in plina campanie pentru alegerile din 26 mai, evenimentul se axeaza pe intrebarea "Ce face Europa pentru mine?".

"Avem pregatite proiectii animate in care aratam care este rolul Parlamentului European, pentru a intelege mai bine cum se iau deciziile care au impact asupra fiecaruia dintre noi.

Peretii sediului nostru vor fi imbracati cu desenele lui Perjovschi Dan in care fiecare vom gasi motive pentru a merge la vot pe 26 mai.

Sunetele care se vor auzi in sediul USR vor fi in toate limbile vorbite in Uniunea Europeana, pentru ca experientele pe care le-am pregatit pentru voi sunt menite sa arate diversitatea familiei europene", se arata pe pagina de Facebook special dedicata evenimentului.

Toti cei interesati sunt asteptati sambata, 18 mai, de la ora 18:00, la adresa Bulevardul Aviatorilor Nr. 9, Bucuresti.

"USR este primul partid politic care se alatura evenimentului cultural devenit deja traditie in toata tara. Cand iesi cu prietenii sa faci turul muzeelor, vino si la sediul USR, am pregatit surprize pentru toti cei care ne vor calca pragul", anunta organizatorii evenimentului care se va incheia dupa miezul noptii.

De asemenea, USR anunta in programul oficial al Noptii Muzeelor ca organizeaza sambata seara, la sediul central, Expozitia "Acum eu votez!".

"Expozitia va exploata la maxim importanta evenimentului din 26 mai 2019, atunci cand au loc alegerile europarlamentare. Noi nu incercam sa va convingem cu cine sa votati, ci vom incerca sa va convingem sa votati. Expozitia este una despre alegeri si nu despre candidatii USR.

Temele pentru care s-a optat sunt urmatoarele:

1. Cu ce se ocupa Parlamentul European si care-i importanta acestuia in economia constructiei politice europene; Scenariul se va construi in jurul unei animatii simpatice, cu un text amuzant si prietenos scris de Alex Tocilescu, care va explica principiile cine este si la ce foloseste P.E., care sunt partidele europene si de ce este important sa votezi

2. Panouri cu desene realizate de Dan Perjovschi care insotesc alte motive importante pentru care trebuie si merita sa votezi la alegerile europarlamentare din 26 mai

3. Zona de proiectie a unei sesiuni parlamentare europene;

4. Expunerea unor 'obiecte iconice' care sugereaza simbolic, prin analogie, ideea de P.E. sau de U.E., cu povestea fiecaruia spusa scurt si cu talc", anunta organizatorii.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#USR deschis Noaptea Muzeelor, #Dan Perjovschi USR Noaptea Muzeelor , #alegeri europarlamentare 2019