Alegeri Giurgiu 2012

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 14:38

   

Alegeri Giurgiu 2012
Scrutinul pentru alegerea primarilor, consilierilor locali, municipali, judeteni si a presedintilor consiliilor judetene are loc in data de 10 iunie. Cinci persoane s-au inscris in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Giurgiu si opt pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean.

Din punct de vedere legal campania a inceput vineri, 11 mai, si se va incheia in data de 9 iunie, ora 7.00.

Alegeri Timisoara 2012

Alegeri Arad 2012

Procesul de votare din 10 iunie va incepe la ora 7.00 si se va incheia la ora 21.00.

Alegeri Baia Mare 2012

Biroul Electoral Central a stabilit ca voturi valabil exprimate, la alegerile din 10 iunie, sunt cele in care stampila cu mentiunea "votat" este aplicata in interiorul unui singur patrulater.

Totodata, se considera valabil exprimat si votul in care stampila cu mentiunea "votat" depaseste limitele patrulaterului, dar optiunea alegatorului este evidenta, inclusiv situatia in care stampila este doar tangenta la un patrulater, dar nu atinge altul.

Daca stampila cu mentiunea "votat" este aplicata in interiorul unui singur patrulater, dar pe buletinul de vot sunt inscrise diverse mentiuni ale alegatorului, votul este considerat valabil exprimat, indiferent de mentiunile care apar pe acesta.

Potrivit BEC, este valabil exprimat votul in cazul in care stampila cu mentiunea "votat" este aplicata in interiorul unui patrulater, dar pe buletinul de vot alegatorul a mai aplicat una sau mai multe stampile, fara sa atinga vreun alt patrulater.

BEC a mai stabilit ca sunt considerate voturi nule cand pe buletinul de vot nu a fost aplicata stampila de control a sectiei de votare sau cand buletinul are alt model decat cel legal aprobat.

Vot nul este si atunci cand nu a fost aplicata stampila cu mentiunea "votat" in niciun patrulater sau cand aceasta este pusa in doua sau mai multe patrulatere.

Daca stampila cu mentiunea "votat" a fost aplicata in exteriorul patrulaterelor sau aceasta atinge doua sau mai multe patrulatere, votul este, de asemenea, nul.

Cei cinci candidati la Primaria Giurgiu sunt:

Primarul in exercitiu, Lucian Iliescu (Uniunea Social Liberala - PSD+PNL)
Nicolae Barbu (independent)
Felicia Capatana (PRM)
Robert Ioan Cristoi (Miscarea pentru Noul Giurgiu - PDL+PER)
Florian Nicolae (independent)

Alegeri Satu Mare 2012

Alegeri Botosani 2012

Cele opt propuneri pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean sunt:

Dumitru Beianu (candidat independent)
Constantin Buduru (Miscarea pentru Noul Giurgiu - PDL+PER)
Liliana Ciobanu (PPDD)
Cristian Eduard Dicu (PRM)
Stefana Dumitru (Alianta Socialista)
Vasile Mustatea (Uniunea Social Liberala - PSD+PNL)
Marian Stanescu (Partidul Verde)
Nicu Stefan (UNPR)

Ramaneti pe Ziare.com pentru a urmari cele mai importante informatii din campania electorala, alegerile locale 2012 si candidati.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2983 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Giurgiu
rank 4
Most wanted
Lucian Iliescu,primarul interlop( prieten cu vestitul clan, Butoane)vicepresedinte PNL -in 16 ani a facut dintr-un oras cu port la Dunare,zona agricola si punct de frontiera cel mai sarac oras din Romania!Din judet au disparut pana acum peste 18.000 de locuri de munca!
Nicolae Barbu mana dreapta al actionarului de la Dinamo Cristi Borcea are o fundatie ...!
Florian Nicolae un om care s-a ridicat din nimic, acum sa extinde si urmeaza ruptura.A intrat in cursa de la primaria orasului Giurgiu cu ajoturul semnaturilor false.Angajati(NOVA FORCE) au fost obligati sa aduca copii dupa buletine.Florian Nicolae este sustinut de PP-DD, toti o apa si un pamant!
In coltu pentru Consiliul Judetean
Beianu-mana dreapta a lui Lucian Iliescu...
Restul nu-s chiar are periculosi...
adinac
rank 2
!!
mafia pdl-ista va iesi din scena politica, acest partid corupt trebuie inlaturat definitiv.USL va castiga alegerile!!!
roxanaa
rank 4
...
PDL nu mai prezinta credibilitate pt nimeni,vor pierde foarte mult iar USL va castiga alegerile din iunie si va schimba hotii din primarii.
Manu
rank 5
USL
USL va castiga detasat alegerile locale si va pune primari chiar si in fiefuri ale PD-L.Votul politic va cantari foarte mult chiar si in cazul alegerilor locale.
mishu88
rank 2
...
PDL nu isi mai recunoaste culoarea partidului poate de rusine sau poate din cauza faptului ca vor sa pacaleasca oamenii ... atentie nu mai au portocaliu au un alb verde pe banere pliante si etc ... votati cu grija si multa atentie ...
dianamita
rank 2
saturatie
Oamenii s-au saturat de o efectele nocive ale guvernarii conduse de Base,Boc si Udrea ,au ajuns pur si simplu la saturatie, de aceea trebuie sa-si indrepte gandurile asupra celor de la USL care intr-adevar doresc binele acestei tari
adrian timofte
rank 2
dpl
PDL parca ar mai fura un pic , dar in portocaliu le e cam rusine
jeje
rank 2
Butoane
Butoneaza tot judelut acest clan ce este mina in mina cu pd... Un criminal al celebrului baschtbalist giurgiuvean... este printre ei...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor