Alegeri locale: 450 de bucuresteni vor sa fie pe listele PDL Bucuresti la CGMB

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 12:31
2038 citiri
Alegeri locale: 450 de bucuresteni vor sa fie pe listele PDL Bucuresti la CGMB
Foto: Arhiva

Pana in acest moment, peste 450 de bucuresteni au intrat in competitie pentru obtinerea locului intai pe listele PDL pentru CGMB si au depus proiecte pentru Capitala.

327 de proiecte au fost depuse pe site-ul organizatiei si 125 au fost depuse personal la sediul partidului din str. Aleea Modrogan nr. 22, informeaza PDL.

"Numarul mare de bucuresteni care au inteles faptul ca pot contribui personal la cresterea calitatii vietii din oras ma bucura si imi da speranta ca locuitorii Capitalei doresc sa se implice mai mult in viata comunitatii.

E si un semn de redeschidere a dialogului cetatenilor cu PDL Bucuresti, lucru extrem de important. Pe de alta parte insa, numarul mare de proiecte depuse mai arata un lucru: faptul ca Bucurestiul se afla intr-o stare proasta ca urmare a mandatului lui Sorin Oprescu. Deci, e nevoie de multe schimbari pe care bucurestenii le doresc si le cer prin proiectele trimise", spune presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea.

Cea mai mare parte a proiectelor propuse de bucuresteni vizeaza problemele de management ale orasului, fie ca este vorba de curatenie sau de cainii maidanezi. Dar exista si proiecte care se refera la infrastructura Capitalei care nu a avansat in ritmul dorit de cetateni.

"Faptul ca multe dintre proiecte vizeaza rezolvarea unor probleme care tin de siguranta si calitatea vietii cetateanului bucurestean imi spune multe despre ceea ce trebuie facut in Capitala. Eu cred ca trebuie sa le ofer, in calitatea mea de viitor Primar General, un Bucuresti curat, sigur si in care cheltuielile de zi cu zi sa nu fie mari.

Sper ca impreuna cu bucuresteanul care va castiga acest concurs de proiecte sa pot sa fac curatenie in Capitala si sa asigur siguranta cetateanului. Oricine va fi acesta, sunt sigur ca vom face o echipa foarte buna", a declarat si deputatul Silviu Prigoana, candidatul PDL Bucuresti la Primaria Generala.

Concursul de proiecte al PDL Bucuresti continua pana pe data de 25 aprilie.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#liste PDL Bucuresti CGMB, #bucuresteni inscrisi liste CGMB , #Alegeri Locale 2012