Dumitru Sechelariu vrea din nou la Primaria Bacau

Luni, 27 Februarie 2012, ora 15:25
2217 citiri
Dumitru Sechelariu vrea din nou la Primaria Bacau
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacaului in perioada 1996-2004, si-a anuntat, luni, oficial intentia de a candida din nou pentru un mandat in functia de primar al orasului.

Sechelariu a declarat ca demersul sau vizeaza "readucerea municipiului Bacau in randul oraselor de top din tara", deoarece "in ultimii opt ani orasul a cunoscut un picaj economic accentuat, concretizat printr-o lipsa acuta a locurilor de munca si a investitiilor directe", ca urmare fiind "devansat de toate municipiile de resedinta judeteana din Moldova".

Sechelariu a precizat ca a decis sa-si anunte candidatura la functia de primar al Bacaului "in consens cu familia", adaugand ca in urmatoarele saptamani spera sa isi dovedeasca nevinovatia, "cu documente si acte", fata de acuzatiile publice si juridice care i-au fost aduse "in mod nejustificat", fapt atestat, in opinia sa, si de "cele patru achitari succesive primite in procesele din justitie".

"Toate drumurile duc catre nevinovatia mea. Eu nu am fost un politician, eu m-am ocupat de administratie mai mult. Si am facut-o cu rezultate notabile, mentionate chiar la nivel national. Vreau, in continuare, sa fac administratie pentru ca voi candida, asa cum am facut si in 1992 ori 1996, ca independent", a explicat Sechelariu.

PDL are deja candidati pentru sectoarele 2,3,4 si 6 ale Capitalei - vezi care sunt

El a adaugat ca intra in scrutinul pentru fotoliul de primar al municipiului si pentru reabilitarea propriului sau nume, implicat intr-un "scandal orchestrat politic in urma cu mai multi ani".

Sechelariu a lansat "un avertisment" la adresa politicienilor bacauani, afirmand ca va face "dezvaluiri incendiare despre unii dintre acestia".

"Am vazut ce poate clasa politica de la noi. M-am lamurit cu ei. Ii anunt pe toti adversarii mei politici sa fie pregatiti pentru ca vor urma o serie de dezvaluiri incendiare. A venit vremea sa scoatem la iveala matrapazlacurile unor politicieni din Bacau, cunoscuti la nivel national", a precizat fostul primar al Bacaului.

Arafat: Nu sunt interesat sa intru in politica, nu voi candida la Primaria Capitalei

Dumitru Sechelariu, om de afaceri controversat, ce a deschis prima firma privata din Bacau, a fost primarul municipiului in doua mandate consecutive, in perioada 1996-2004.

In tentativa sa de a castiga si un al treilea fotoliu de primar, a fost invins categoric, si pe fondul unor dezvaluiri privind presupuse acte de coruptie in alegerile din 2004, de actualul titular al functiei, Romeo Stavarache.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dumitru Sechelariu Primaria Bacau, #Sechelariu candideaza primar Bacau, #candidati alegeri locale 2012 , #Alegeri Locale 2012