PDL Bucuresti isi anunta candidatii la sectoarele 2, 4 si 5

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 09:14

   

PDL Bucuresti isi anunta candidatii la sectoarele 2, 4 si 5
PDL Bucuresti isi va anunta, joi, candidatii pentru sectoarele 2, 4 si 5 la alegerile locale din iunie, a informat presedintele organizatiei Elena Udrea.

Ea nu a dorit sa mentioneze niciun nume pentru cele trei primarii, precizand ca nu doreste sa strice surpriza anuntului de joi.

Pe 31 martie, Silviu Prigoana a fost anuntat candidatul PDL la Primaria Municipiului Bucuresti.

De asemenea, presedintele filialei democrat-liberale din Capitala, Elena Udrea, a anuntat, cu acel prilej, ca la sectorul 1 candidatul PDL este Toader Paleologu, pentru sectorul 3 va candida Liviu Negoita, iar la sectorul 6 - Cristian Poteras.

PDL merge cu candidati proprii la alegerile locale din Capitala, a afirmat Elena Udrea.

"PDL este cel mai mare, cel mai important si cel mai bine organizat partid la nivelul municipiului Bucuresti, ca urmare isi poate asuma sa candideze cu membrii sai, cu candidati proprii, in alegeri, in aceasta vara. Mai mult, avem proiectele, avem oamenii cu care sa putem sa convingem bucurestenii sa voteze din nou cu PDL. Stim cu totii ca la Bucuresti, de 12 ani, se pun in practica proiectele primarilor Traian Basescu, Adriean Videanu, proiecte initiate de PDL, sustinute de PDL.

Nu avem decat motive de mandrie pentru activitatea PDL la Bucuresti. Avem ce sa le spunem oamenilor, avem cu cine sa stam in fata lor si credem ca, de data aceasta, astazi este momentul ca PDL sa isi asume candidaturile propriilor membri in aceste alegeri", spunea Udrea, la sfarsitul lunii martie.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1232 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
kid
rank 5
Madame udre trebuia sa anunte candidatii PDL la Inter...............
Fostul ei loc de "munca"..........cica avea si o porecla data de arabi..........clientii ei.......i se spunea ciocanitoarea !!!!!..............oare de ce ?
Cristiann80
rank 5
PDL trebuie sa ne scape de ciuma USL
Ma rog, citind pe diagonala si aici, imi dau seama ca sunt tot mai multi frustrati, amarati, neputinciosi, care se rezuma la ceea ce stiu sa faca mai bine: sa jigneasca, adica s aincerce sa jigneasca- deoarece vorbele lor sunt spuse din motive simple...nu pot mai mult, atat li s-a cerut sa faca! Sunt oamnei mici, sunt sobolani comunisti.................
tamtam
rank 1
PDL
Mult succes candidatior de la PDL, au aruncat in lupta cei mai capabili oameni ai sai.
Cristiann80
rank 5
Sa invinga echipa PDL
Acum vad in direct lansarea, pare o echipa ok cu oameni cunoscuti si experimentati in administratie.
Succes echipei! Daca ne scapa de USL, nu mai conteaza nimic!
iruletheworld
rank 1
felicitari
Astept cu interes un rezultat pozitiv din partea partidului de guvernamant!
decebaldece
rank 1
echipa buna
O echipa foarte buna din partea PDL. Oameni seriosi si care cred ca vor face multe lucruri frumoase daca vor castiga alegerile. Eu unul locuiesc in sectorul 6, acolo unde este primar domnul Cristian Poteras si va spun cu mana pe inima ca este un om si un primar extraordinar.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor