Alegatori amenintati ca li se taie ajutorul social daca nu vin la intalnirea cu candidatul Marian Oprisan (PSD)

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 14:02
10609 citiri
Alegatori amenintati ca li se taie ajutorul social daca nu vin la intalnirea cu candidatul Marian Oprisan (PSD)
Foto: justitiecurata.ro

Viceprimarul comunei Vizantea Livezi din judetul Vrancea, Gheorghe Norocea, a intocmit o lista cu beneficiarii de ajutoare sociale din localitate pe care i-a amenintat ca daca nu vin la intalnirea cu Marian Oprisan, primul pe lista de candidati PSD la Consiliul Judetean, li se taie ajutoarele pentru o zi.

Documentul poarta stampila primariei, ceea ce constituie fapta penala, informeaza jurnalistii de la Justitie Curata, care prezinta documentul in facsimil si au discutat personal cu viceprimarul in cauza.

Intalnirea la care erau convocati cetatenii este programata pentru data de 19 mai, ora 14.

"Persoanele care nu se vor prezenta li se va suspenda ajutorul social pentru ziua respectiva", se arata in adresa semnata de viceprimar si stampilata oficial cu stampila primariei (foto).

Unul dintre jurnalisti s-a prezentat ca fiind membru PSD si i-a cerut mai multe lamuriri viceprimarului Norocea, care s-a scuzat ca nu poate mobiliza 400 de persoane, asa cum i s-a cerut, la intalnirea electorala pentru ca e zi de lucru.

"Am vorbit cu domnul vicepresedinte Barladeanu (Dragos Barladeanu, vicepresedinte Consiliul Judetean Vrancea - PSD, n.red.) si am stabilit pentru maine, la ora 14. Noi am facut mobilizare, am facut totul. A venit adresa cu 400 dar noi vom avea o suta si ceva, doua sute, mobilizam, dar treaba este ca intalnirea e la o ora care e nepotrivita, e zi de lucru...", s-a scuzat viceprimarul.

Foto: justitiecurata.ro

Marian Oprisan este membru FSN/PSD din 1990, iar din 1993 se afla in conducerea PSD Vrancea. Este presedinte al Consiliului Judetean Vrancea din anul 2000.

#ajutoare sociale taiate Oprisan campanie , #alegeri locale 2016