Alegeri locale 2016: Cine sunt cei 7 candidati la Primaria Sectorului 5

Joi, 12 Mai 2016, ora 07:53
16125 citiri
Alegeri locale 2016: Cine sunt cei 7 candidati la Primaria Sectorului 5

Campania electorala pentru alegerile locale din 5 iunie a inceput vineri, iar pentru Primaria Sectorului 5 au ramas in cursa 7 candidati.

Printre acestia se numara si primarul suspendat al sectorului, Marian Vanghelie, cel care candideaza pentru al cincilea mandat consecutiv.

Cine sunt cei 12 candidati la Primaria Capitalei

Cine sunt cei 10 candidati la Primaria Sectorului 1

Cine sunt cei 11 candidati la Primaria Sectorului 2

Cine sunt cei 10 candidati la Primaria Sectorului 3

Cine sunt cei 10 candidati la Primaria Sectorului 4

Iata care sunt cei 7 candidati:

Marian Vanghelie (PDS). Fost membru al PSD pana in anul 2014, Vanghelie este primar al sectorului din anul 2000, fiind insa suspendat din aprilie 2015, in urma arestarii sale preventive. In varsta de 48 de ani, acesta a fost presedinte al PSD Bucuresti si vicepresedinte al organizatiei nationale. In anul 2005, a fost invins de Adrian Videanu la alegerile pentru Primaria Capitalei.

Cine sunt primarii cu probleme penale care candideaza din nou

Actual presedinte al Partidului Dreptatii Sociale, Vanghelie este trimis in judecata de DNA pentru 25 de infractiuni si a fost apoi si in arest preventiv si in arest la domiciliu, cateva luni. Acest lucru nu l-a impiedicat insa sa-si depuna o noua candidatura pentru functia de edil. Pentru sustinerea candidaturii sale, Vanghelie a strans circa 15.000 de semnaturi, insa tocmai listele electorale cu semnaturi au facut obiectul unor perchezitii ale DNA, iar primarul a anuntat raspicat ca nu ii mai poate fi oprita candidatura sub nicio forma si ca isi va face campanie si daca va fi arestat, de pe Facebook.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vanghelie, despre perchezitiile DNA: Nu ma pot opri sa candidez, voi face campanie si din arest pe Facebook (Video)

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5: Ar fi vizate listele cu semnaturi (Surse)

Ovidiu Raetchi (PNL). Deputatul de diaspora, in varsta de 36 de ani, a fost ales in Parlament din partea PC, trecand la liberali in luna septembrie 2014. In perioada 2002-2008 a fost consilier la Camera Deputatilor, dupa ce a absolvit SNSPA, iar intre 2008 si 2012 a condus Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS).

Ovidiu Raetchi: Vreau sa rastorn imaginea Sectorului 5. Predoiu e in situatia lui Basescu dupa retragerea lui Stolojan Interviu

Averile candidatilor PNL la sectoare: Cine n-are niciun leu in cont si cine are vila in Florida

Daniel Florea (PSD). In varsta de 43 de ani, deputatul se afla la primul mandat in Parlament, fiind ales intr-un colegiu din Calarasi. Este presedinte al subcomisiei pentru monitorizarea executarii hotararilor Curtii Europene a Drepturilor Omului, din cadrul Comisiei Juridice. Avocat, judecator si fost vicepresedinte AVAS, Florea este doctorand la Universitatea Nicolae Titulescu.

Marian Dan (ALDE). Candidatul partidului lui Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin este inginer.

Bogdan Lencu (PRU). Lencu este presedinte al PRU Sector 5 si secretar executiv al PRU. Potrivit site-ului partidului, acesta este economist de profesie si are experienta bogata in investitii.

Catalin Aurel Stochita (independent). Stochita a mai candidat ca independent pentru functia de consilier local al Sectoruluiui 5 si in anul 2012. A fost consilier local al sectorului in perioada 2000-2008 si candidat PSD pentru primaria sectorului in 2004. Intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Stochita a spus ca este "cumatrul" lui Marian Vanghelie, fiica sa de 15 ani fiind fina acestuia.

Stefan Gheorghe (independent). Stefan Gheorghe este manager in stiinte economice.

Citeste si:
Românii, sfătuiți să își ridice ”cât mai repede” pastilele de iodură de potasiu: ”Pe măsură ce lucrurile se tensionează în Ucraina, este posibil ca cererea să crească”
Românii, sfătuiți să își ridice ”cât mai repede” pastilele de iodură de potasiu: ”Pe măsură ce lucrurile se tensionează în Ucraina, este posibil ca cererea să crească”
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis luni, 8 august, că sistemul de distribuţie a pastilelor de iodură de potasiu este ”perfect funcţional.” ”Distribuţia pastilelor...
Ministrul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iod după ce a fost acuzat că a creat o ”isterie”: ”Nu este o noutate”
Ministrul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iod după ce a fost acuzat că a creat o ”isterie”: ”Nu este o noutate”
Ministerul Sănătății a transmis luni seară, 8 august, că distribuirea pastilelor de iodură de potasiu se face în scopul administrării numai în caz de expunere după un incident nuclear....